Acasă Sanatate PLOMBELE DENTARE, un izvor nebanuit de BOLI! O toxina distruge incet dar...

PLOMBELE DENTARE, un izvor nebanuit de BOLI! O toxina distruge incet dar sigur CREIERUL COPIILOR!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Majoritatea avem una sau mai multe plombe dentare, dar putini cunosc faptul ca acestea ascund un izvor nebanuit de boli grave.

Iata care sunt efectele negative ingrijoratoare ale plombelor, conform specialistilor:

Produc daune creierului copiilor

In februarie 1998, un grup de cercetatori au anuntat ca mercurul din plombele de amalgam pot deteriora permanent creierul, rinichii si sistemul imunitar al copiilor.

Sunt in stransa legatura cu problemele neurologice si cu problemele gastro-intestinale

Primul studiu epidemiologic la scara larga al reactiilor adverse provocate de utilizarea mercurului la plombele folosite asupra dintilor omului a fost finalizat recent si a aratat ca acestea sunt in stransa legatura cu problemele gastro-intestinale, problemele legate de tulburarile de somn, problemele de concentrare, tulburari de memorie, lipsa de initiativa, nelinistea, sangerarea gingiilor si alte tulburari ale cavitatii bucale.

Amalgamul din plombe contine o cantitate extrem de toxica de mercur

Mercurul este una dintre cele mai toxice substante cunoscute. Eliberarea mercurului din plombe face ca acesta sa fie absorbit imediat de organism ceea ce va conduce la aparitia foarte multor probleme de sanatate nu imediat ci pe termen lung.(Este vorba despre vaporii care se elibereaza in urma distrugerii plombelor prin polizare).

Bisfenolul ne imbolnaveste inima.

Sursa: observator.tv