Acasă Stirile zilei Bani NIMIC NEOBISNUIT: O noua TAXA in ROMANIA!

NIMIC NEOBISNUIT: O noua TAXA in ROMANIA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Romania, nimic neobisnuit, o noua taxa. Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, s-a gandit la o noua taxa, ca oricum erau „putine”.

Aceasta vizeaza cladirile din oras aflate in stare avansata de degradare si pentru terenurile invadate de vegetatie. Cu “taxa pe paragina”, Nicolae Robu spera ca astfel proprietarii sa isi ingrijeasca imobilele si terenurile.

“Constatam ca in Timisoara – dar putem face aceeasi constatare si in tara – o multime de proprietati, terenuri si cladiri, ajunse pe mana unora si altora, de o maniera care naste semne de intrebare, sunt lasate in paragina. Imaginea orasului este afectata puternic de cladirile in paragina, unele chiar in curs de a se prabusi, altele prabusite, dar cu parti din ziduri ramase. La fel este valabil pentru terenuri. Vedem terenuri pe care nici macar nu si le imprejmuiesc proprietarii, sunt pline de balarii. Vreau sa introducem taxa pe paragina. Am facut o tentativa de introducere a taxei pe turnulet, nu s-a putut, doresc acum sa introducem taxa pe paragina prin care sa apara creante fiscale pentru cei care nu sunt in stare sa isi valorifice proprietatile”, a declarat Nicolae Robu.

Continuarea pe StireaZilei.com!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos