Acasă Utile Planta miraculoasa care previne albirea parului!

Planta miraculoasa care previne albirea parului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oamenii de stiinta au descoperit ca in cele mai multe cazuri, enzima catalaza este implicata in procesul de albire a parului. Pe masura ce organismul imbatraneste, vom produce mai putin enzima catalaza, ceea ce poate accelera imbatranirea. Ca urmarea a dficitului de catalaza, peroxidul de hidrogen care apare in mod natural in par se acumuleaza in fir, albindu-l.

Exista o planta care are capacitatea de a reda culoarea naturala a parului alb. Este vorba de iarba de grau – lastari tineri de Triticum aestivum. Sucul extras din iarba de grau poate fi adaugat in diverse sucuri, smoothie-uri sau piureuri.

Cum poate preveni iarba de grau albirea parului

Iarba de grau este o sursa concentrata de clorofila si contine, de asemenea, un cocktail bogat de aminoacizi, enzime, minerale si vitamine. Iarba de grau curata sangele de impuritati si toxine, iar asta ajuta la intinerirea celulelor.

Consumul regulat de iarba de grau poate transforma parul alb, redandu-i culoarea naturala. Se poate bea zilnic un pahar din suc extras din iarba de grau.

De asemenea, puteti sa il folositi si extern. Spalati parul apoi aplicati pe scalp suc din iarba de grau si masati. Lasati sa actioneze 5 minute apoi clatiti parul bine, noteaza bzi.

Iarba de grau este si un agent anti-cancer care stopeaza dezvoltarea tumorii. Este o sursa bogata de oxigen, astfel incat prin stimularea producerii de celule rosii din sange si cresterea nivelului de oxigen din sange, acesti lastari combat cancerul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos