PetExpo 2013 revine la Bucuresti, la complexul Romexpo, intre 31 mai si 2 iunie.

Aflat la cea de-a cincea editie, PetExpo Romania va prezenta cele mai importante companii de profil din Romania, care vor veni sa expuna la targ cele mai recente produse ale lor, iar angajatii de specialitate din cadrul acestora vor oferi raspunsuri la toate intrebarile legate de ingrijirea animalelor de companie.

De asemenea, cei care vin la expozitie cu animalul de companie pot participa la jocurile si concursurile organizate in Arena PetExpo.

PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale. Astfel, sunt prezenti la PetExpo producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele, precum si numeroti crescatori care aduc la targ animale de toate tipurile, rasele si marimile.

De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare. Acvariile sunt o categorie de mare interes la targ, pe langa crescatorii si importatorii de animale exotice, precum pasari, reptile si paianjeni.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.