Chiar daca nu spunem nimic ne pot face un portret al personalitatii noastre in functie de aspectul nostru. De exemplu, marimea palmelor ne pot oferi indicii importante despre felul nostru de a fi.

Pune degetul mare deasupra cotului si intinde larg degetele. Daca degetul mic nu ajunge la incheietura mainii, palma se considera a fi mica. Daca degetul mic ajunge la nivelul incheieturii, palma se considera a fi mare.

1. Se spune ca persoanele care au palmele mici tind sa isi asume mai multe riscuri, sunt aventuroase, generoase, practice, cu picioarele pe pamant, dar au parte de relatii conflictuale. Persoanele cu mainile mici sunt logice si abordeaza problemele intr-un mod mai direct, noteaza secretele.

2. Persoanele cu palmele mari sunt perfectioniste. De multe ori, acestea ajung sa se piarda in detalii, ceea ce le ingreuneaza actiunile si le incetineste timpul de reactie la problemele ivite. In schimb, sunt deosebit de muncitoare si harnice, precum si mai sensibile. Sunt impulsive si pot exagera proportiile problemelor. In plus, firea lor altruista le face sa puna uneori pe primul plan problemele altora in detrimentul celor proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.