PERICULOS, NESABUIT, NARCOMAN. Americanii s-au saturat de Justin Bieber si cer expulzarea sa – Cap Limpede

PERICULOS, NESABUIT, NARCOMAN. Americanii s-au saturat de Justin Bieber si cer expulzarea sa

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Initiatorii petitiei privind expulzarea lui Justin Bieber din SUA au adunat mai mult de 100 de mii de semnaturi pe site-ul Casei Albe. Idolul pop al tinerilor, Justin Bieber risca acum anularea permisului de sedere si munca in USA – Cartiea Verde.

„Noi, poporul Statelor Unite , < … > am dori sa-l vedem pe periculosul, nesabuitui, dependentul de droguri Justin Bieber deportat, si cartea sa verde anulata. Acesta nu numai ca ameninta siguranta poporului nostru, dar, de asemenea, are un impact dezastruos asupra tineretului nostru. Noi, poporul, am dori sa-l eliminam pe Justin Bieber din societatea noastra”, – se arata in petitie.

Avand in vedere ca petitia a strans mai mult de 100 de mii de semnaturi, aceasta trebuie acum sa fie luata in dezbaterea administratiei SUA.

Petitia a aparut pe site-ul Casei Albe pe 23 ianuarie, dupa ce Bieber a fost arestat de politia din Miami pentru depasirea vitezei si conducere sub influenta alcoolului. Impreuna cu raperul Khalil, Bieber a organizat curse cu masini marca Lamborghini, insa politia a intrerupt acest „evenimen” ducandu-i pe amandoi la sectie.

In plus, Bieber a fost gasit sub influenta marijuanei „medicinale”, iar capacul a fost pus de faptul ca permisul de conducere al vedetei pop era expirat.

Potrivit raportului politiei, Bieber s-a opus cererii de a iesi din masina, iar cand ofiterii de politie l-au scos afara, cantaretul a exclamat: „Ce **** am facut? ” Ca urmare, Bieber si Khalil au fost dusi la sectia de politie.

Artistul canadian risca acum pedeapsa cu inchisoarea de cel putin sase luni, munca in folosul comunitatii, suspendarea permisului de conducere pe timp de sase luni si o amenda.

Loading...

Bieber a mai provocat un scandal in luna mai a anului trecut, cand cantaretul a fost amendat pentru exces de viteza.

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close