Aproximativ 1000 de politisti au efectuat duminica dimineata 233 de perchezitii domiciliare in judetele Dambovita, Prahova, Ilfov, Buzau, Constanta, Giurgiu, Ialomita si in municipiul Bucuresti, impotriva hotilor de produse petroliere din rafinarii si aeroporturi, informeaza Politia Romana.

Activitatile sunt desfasurate intr-un dosar penal instrumentat de Serviciul de Ordine Publica din cadrul I.P.J. Dambovita, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita si vizeaza probarea activitatii infractionale a mai multor suspecti de furturi de produse petroliere din rafinarii si Aeroporturile Internationale „Henri Coanda” si „Aurel Vlaicu” Bucuresti, prejudiciul total fiind estimat la 1.119.000 de lei.

„Este o actiune de foarte mare amploare e coordonata de IGPR si Parchetul de pe langa Tribunalul Dambovita, la care se adauga suportul SRI. E un prejudiciu insemnat de 1,1 milioane de lei. Vor fi puse in aplicare 241 de mandate de aducere”, a precizat purtatorul de cuvant al IGPR, Raluca Seucan.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.