Acasă Stirile zilei Justitia Perchezitii de amploare la Primaria Iasi si la Politia Locala!

Perchezitii de amploare la Primaria Iasi si la Politia Locala!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primarul PSD Gheorghe Nichita este sub asediu dupa ce joi dimineata procurorii DNA au declansat 21 de perchezitii la Primaria Iasi dar si la institutii subordonate, cum ar fi Politia Locala. Procurorii si-u extins cercetarile chiar si asupra locuintelor sefilor din Primarie dar si din Politia Locala pentru a identifica noi probe privind fapte de corupte care ar fi fost comise in cursul anului 2015.

Intr-un comunicat de presa transmis joi dimineata, Directia Nationala Anticoruptie precizeaza ca procurorii DNA de la Sectia de combatere a coruptiei fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind infractiuni asimilate celor de coruptie, comise de la inceputul anului 2015 pana in prezent.

In acest caz, au loc 21 de perchezitii in judetul Iasi, din care trei sunt sediile unor institutii publice, iar restul la sediile unor societati comerciale si locuintele unor persoane.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca procurorii anticoruptie fac perchezitii la sediul Primariei Iasi, la Politia Locala, precum si la locuinta primarului Gheorghe Nichita si la cele ale sefilor Politiei.

Gheorghe Nichita este primar al Iasiului din anul 2003, iar din iulie 2000 este membru PSD, fiind si lider al organizatiei judetene a partidului, dar si vicepresedinte la nivel national.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos