Acasă Stirile zilei Social Pensionarii si-ar putea lua adio de la reducerile la transport!

Pensionarii si-ar putea lua adio de la reducerile la transport!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pensionarii si-ar putea lua de la reducerile de transport, Federatia Operatorilor Romani de Transport (FORT) luand in calcul anularea transportului gratuit si a tarifelor reduse din cauza faptului ca Ministerul Transporturilor are datorii restante din 2012 fata de operatorii de transport, potrivit mediafax.ro.

Membrii FORT, care se declara nemultumiti de raspunsurile primite de la Ministerul Muncii si Ministerul Transporturilor in ceea ce priveste plata arieratelor fata de operatorii de transport pasageri, anunta ca iau in calcul anularea facilitatilor la tarife acordate anumitor categorii.

„FORT a atras in nenumarate randuri atentia asupra faptului ca datoriile Ministerului Transporturilor se acumuleaza, iar bugetul este din ce in ce mai redus. In momentul de fata, MT are datorii restante la luna iulie 2012 fata de operatorii de transport. Raspunsul la intrebarea clara lansata de FORT in 16 iulie nu a fost dat de nici unul din cele doua ministere, care arata cu degetul la Ministerul de Finante. Principalul vinovat insa, de data aceasta, este Ministerul Muncii, care la inceputul anului curent a anulat printr-o ordonanta (4/2013) modificarile aduse prin Legea 211/2012 de Parlamentul Romaniei la Ordonanta 8/2011”, se arata intr-un comunicat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos