Acasă Stirile zilei PDL-ul a stabilit lista cu propunerile pentru fotoliile din Guvernul lui Ungureanu

PDL-ul a stabilit lista cu propunerile pentru fotoliile din Guvernul lui Ungureanu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi sunt propunerile PDL pentru miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Conform surselor citate, deputatul Răzvan Mustea, liderul OTPDL, va fi propus pentru conducerea Ministerului Comunicaţiilor.

De asemenea, secretarul de stat Cătălin Baba este propus la Ministerul Educaţiei, iar Alexandru Nazare la Transporturi.

Deputatul Stelian Fuia este propunerea PDL pentru Ministerul Agriculturii, iar senatorul Gabriel Berca este propus la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Bogdan Drăgoi este propus de PDL la Ministerul Finanţelor, Andreea Paul Vass la Ministerul Economiei, Claudia Boghicevici la Muncă, iar Cristian Petrescu la Dezvoltare Regională şi Turism

Vass, cel mai mic număr de voturi în Colegiul Director al PDL

Andreea Paul Vass, nominalizată de PDL pentru portofoliul Economiei, a obţinut cel mai mic număr de voturi în Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca miniştri în Cabinetul Ungureanu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

Conform surselor citate, Andreea Paul Vass a obţinut cel mai mic număr de voturi dintre toţi candidaţii, respectiv 46 din 61, în timp ce restul persoanelor propuse pentru celelalte ministere au obţinut în jur de 55 de voturi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos