Acasă Politic PDL isi alege vicepresedintii! Intrunirea a inceput cu imnul PDL “Verde inrourat”!

PDL isi alege vicepresedintii! Intrunirea a inceput cu imnul PDL “Verde inrourat”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Consiliul National de Coordonare al PDL a inceput sambata la Palatul Parlamentului, formatiunea urmand sa-si aleaga noul Biroul Permanent National. Intrunirea a inceput cu imnul PDL “Verde inrourat”, urmat de Imnul national al Romaniei.

Democrat-liberalii au tinut un moment de reculegere in memoria lui Teodor Muresan, fost membru in BPN al organizatiei de pensionari, in deschiderea Consiliul National de Coordonare al PDL.

Lucrarile au fost deschise de liderul PDL, Vasile Blaga, reales presedinte al partidului la Conventia Nationala Extraordinara din 23 martie.

Vasile Blaga le-a cerut democrat-liberalilor reuniti in CNC sa aleaga in conducerea partidului oameni “suta la suta PDL”, precizand ca formatiunea va trebui sa fie “un PDL unit”.

“Va rog sa alegeti oameni suta la suta PDL, nu partial PDL, oameni care sa nu considere functia in BPN doar ca un trofeu al lor”, a spus presedintele PDL.

Blaga a spus ca noua echipa de conducere a partidului va trebui sa fie “creierul, dar si vocea” PDL, care sa-i reprezinte pe democrat-liberali, apreciind ca pentru acest lucru PDL va trebui sa fie unit si statutul partidului sa fie respectat.

“Va trebui sa facem opozitie constanta actualei puteri. Sunt pentru un partid unit, pentru un partid in care sa dezvoltam democratia interna. Nimeni nu are
Via: Circul Politic  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos