Acasă Politic PDL a stabili oficial candicații pentru Primăriile sectoarelor 4, 2 şi 5....

PDL a stabili oficial candicații pentru Primăriile sectoarelor 4, 2 şi 5. Vezi cine sunt!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lucian Iliescu, Sulfina Barbu şi Cristian Atănăsoaei au fost anunţaţi, joi, drept candidaţii PDL la sectoarele 2, 4 şi 5, de către preşedintele organizaţiei democrat-liberale din Capitală, Elena Udrea.

Udrea a menţionat că Lucian Iliescu este în prezent directorul Sălii Palatului şi se află la al doilea mandat de consilier local. „Este un om tânăr, cu viziune asupra administraţiei”, a spus Udrea referitor la candidatul PDL pentru primăria Sectorului 2.

În ceea ce o priveşte pe Sulfina Barbu, candidatul PDL pentru primăria Sectorului 4, Elena Udrea a spus că aceasta a fost unul dintre cei mai buni miniştri. „Sulfina Barbu a demonstrat competenţă, bună credinţă, eficienţă, este o femeie bătăioasă, curajoasă, care duce la bun sfârşit ceea ce şi-a propus”, a menţionat liderul PDL Bucureşti.

Elena Udrea a spus despre Mihai Cristian Atănăsoaei – fostul prefect al Capitalei, candidatul pentru primăria Sectorului 5 – că este „un om cu expertiză extraordinară”, că s-a aflat permanent în parteneriat cu autorităţile publice din Bucureşti, că are experinţă în munca de jurist pentru că este notar public şi că în 2008 a câştigat un mandat de deputat, pe care l-a pierdut „din cauza legii proaste” de atunci. „Sectorul 5 merită mai mult decât a avut în ultimii 12 ani, iar Mihai Cristian Atănăsoaei este soluţia ca Sectorul 5 să ajungă în Bucureşti şi nu în afara lui, aşa cum este acum”, a susţinut Udrea.Preşedintele PDL Bucureşti a amintit că, pentru funcţia de primar general al Capitalei, candidatul PDL este Silviu Prigoană, iar pentru primăria Sectorului 1 – Teodor Paleologu, pentru primăria Sectorului 3 – Liviu Negoiţă, pentru primăria Sectorului 6 – Cristian Poteraş.