Acasă Politic PC si UNPR pe liste comune cu PSD la europarlamentare?

PC si UNPR pe liste comune cu PSD la europarlamentare?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Biroul Permanent National al PSD a dat un vot favorabil, de principiu, participarii social-democratilor pe liste comune cu UNPR si PC la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. „Vom avea lista comuna cu UNPR. Urmeaza sa votam in Comitetul Executiv de saptamana viitoare daca pe aceasta lista se va afla si PC. Votul in Biroul Permanent este unul favorabil pentru liste comune PSD-UNPR-PC. Este o discuţie de principiu, urmeaza ca pana pe 31 sa avem toate lucrurile clare cu viitorii parteneri”, a spus Ivan, dupa sedinta BPN al PSD.

Ivan a precizat ca pe lista candidatilor pentru europarlamentare atat UNPR, cat si PC ar putea avea cate un loc eligibil, dar si locuri „semieligibile” sau „la bataie”.

Purtatorul de cuvant al PSD, care este si liderul delegaţiei PSD la PE, Catalin Ivan, a menţionat ca obiectivul partidului de a obţine 35% la alegerile europarlamentare este unul „corect”, avand in vedere ca la ultimele alegeri europarlamentare formaţiunea a contabilizat 31% din voturi.

Ivan a spus ca PSD a discutat si despre posibilitatea de a avea lista comuna de candidaţi cu PNL, dar a precizat ca acest lucru ar fi „foarte dificil” de realizat.

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos