PC si UNPR pe liste comune cu PSD la europarlamentare?

Raw Life and Style

Biroul Permanent National al PSD a dat un vot favorabil, de principiu, participarii social-democratilor pe liste comune cu UNPR si PC la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan. „Vom avea lista comuna cu UNPR. Urmeaza sa votam in Comitetul Executiv de saptamana viitoare daca pe aceasta lista se va afla si PC. Votul in Biroul Permanent este unul favorabil pentru liste comune PSD-UNPR-PC. Este o discuţie de principiu, urmeaza ca pana pe 31 sa avem toate lucrurile clare cu viitorii parteneri”, a spus Ivan, dupa sedinta BPN al PSD.
Click pe aceeasi tema:  PPDD-ul lui Dan Diaconescu sprijina PSD-ul! Te asteptai la asa ceva?

Ivan a precizat ca pe lista candidatilor pentru europarlamentare atat UNPR, cat si PC ar putea avea cate un loc eligibil, dar si locuri „semieligibile” sau „la bataie”.

Purtatorul de cuvant al PSD, care este si liderul delegaţiei PSD la PE, Catalin Ivan, a menţionat ca obiectivul partidului de a obţine 35% la alegerile europarlamentare este unul „corect”, avand in vedere ca la ultimele alegeri europarlamentare formaţiunea a contabilizat 31% din voturi.

Ivan a spus ca PSD a discutat si despre posibilitatea de a avea lista comuna de candidaţi cu PNL, dar a precizat ca acest lucru ar fi „foarte dificil” de realizat.

Click pe aceeasi tema:  Acesta este motivul pentru care a picat Guvernul Ungureanu

 

 

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre