Pavel Bartos va fi concurent la „Vocea Romaniei”, la editia care va fi difuzata marti, de la ora 20.15, la Pro TV, informeaza postul TV.

Echipele vor fi completate, astfel incat fiecare antrenor va avea cate 14 elevi.

In urmatoarea editie, cea a „confruntarilor”, antrenorii vor stabili duete in cadrul echipelor lor, urmand ca in urma fiecarui duel vocal sa fie eliminat cate unul dintre ei. La final, din cei 7 ramasi in fiecare echipa, doi vor intra la „cantecul decisiv”, urmand sa ramana cate sase membri.

Ultima editie a „auditiilor pe nevazute” este plina de surprize. Pe scena de la „Vocea Romaniei” va urca insusi prezentatorul show-ului, Pavel Bartos. Telespectatorii vor afla daca a reusit sau nu sa intoarca vreun scaun si ce piesa a ales sa cante, marti, de la ora 20.15.

In competitia de marti seara va concura si Dalma Kovacs, pe care telespectatorii o cunosc din show-ul „Land of Jokes” de la Pro TV. Dalma a venit cu un sustinator special: un caine golden retreiver, care a insotit-o chiar si pe scena. Tot in editia de marti participa si Elena Vasile, membra trupei Electric Fance, care a facut furori la editia de anul acesta a selectiei nationale Eurovision.

Cea de-a sasea editie a „auditiilor pe nevazute” se anunta una plina de emotii, surprize, tensiune si nelipsitele discutii intre antrenori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.