Forta creatoare a mintii este accesibila doar in momentul prezent, aici si acum. Avem nevoie pentru a trai de prezent si de concentrarea energiilor  pentru a fi capabili sa traim viata la capacitate maxima, pentru a fi prezenti in ea si pentru a accesa fortele creatoare ale mintii. Trebuie sa ne bucuram de momentul actual recomanda Waking times.

Daca ne ducem cu gandul la trecut, creierul va fi in imposibilitate de a accesa fortele creatoare ale mintii. Vom deveni, astfel, captivi. Asta inseamna ca suntem ori prizionerii trecutului ori traim sub vraja unui viitor imaginar. Odata prinsi in inchisoarea mintii nu ne mai putem controla viata. Am sta mai mult printre iluziile oferite de aceasta si nu putem actiona in prezent.

Asadar, iata patru metode de a accesa puterile creatoare ale mintii:

  • Trebuie sa treci de trecut. Pana acum nimeni nu a fost capabil sa il schimbe. Asa ca ar trebui ca energia irosita in acel sens sa fie folosita pentru a te concentra pe prezent. Sa fii mai atent si mai constient in legatura cu tot ceea ce te confrunti.
  • Nu te teme de viitor deoarece nu este o realitate. Este doar o proiectie a mintii. Nu exista in momentul de fata. In functie de prezent viitorul este creat de catre minte.
  • Fa ca planurile de viitor sa devina realitate prin actiunile prezente. Doar in prezent putem schimba lucruri. Nu din trecut si nici din viitor.
  • Accepta prezentul asa cum este si nu lupta impotriva lui. Nu te uita la prezent ca la un inamic si nu il judeca. Ia-l ca atare si traieste-l cu atentie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.