Acasă Politic Partidul care a pus pe butuci finantele tarii profita de spaima romanilor....

Partidul care a pus pe butuci finantele tarii profita de spaima romanilor. PSD, campanie electorala in plina epidemie. YouTube a fost invadat de reclame pesediste platite din bani publici!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

PSD a declansat o intensa campanie de autopromovare pe internet, in plina epidemie de coronavirus, profitand de temerile in crestere ale romanilor. Malin Bot, care posteaza zilnic inregistrari pe YouTube, anunta ca de doua zile toate clipurile in limba romana de pe YouTube, in special cele legate de coronavirus, sunt invadate de reclame politice ale PSD.

Toate reclamele PSD contin mesajul „PSD rezolva”, amestecand intentionat mesaje despre coronavirus si „criza politica”, scrie Aktual24.ro.

„Pur si simplu nu exista ceva mai mizerabil si infect decat PSD, la ora actuala. Pur si simplu acest grup infractional organizat este o sursa constanta de manipulari, minciuni, manevre perverse si toxice.

De doua zile s-a lansat, pe YouTube, un fel de campanie electorala si platesc bani grei pentru a invada cu reclama toate materialele video in limba romana. Asa stiu ei sa procedeze, in situatie de urgenta pentru sanatatea publica.

Socant este mesajul. Adica ei au provocat criza politica si mint cu seninatate si tupeu ca acum ei au rezolvat o criza declansata de altii. Hotul striga hotii. Asta e PSD. Cat timp virusul acesta infecteaza Romania pur si simplu nu putem face tara bine”, a comentat Malin Bot.

PSD a incasat in 2019 aproape 144 de milioane de lei, in jur de 30 milioane de euro, de la bugetul de stat pentru functionarea sa. In continuare, PSD primeste sume uriase in fiecare luna, din bani publici, pe care iata ii foloseste pe campanii de intoxicare in plina epidemie.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCercetatorii chinezi dezvaluie care grupe de sange sunt mai predispuse la infectia cu noul coronavirus
Articolul următorChina anunta ca medicamentul antigripal Favipiravir are eficacitate in tratarea infectiei cu noul coronavirus