Internautii au realizat o parodie prin care ii reproseaza companiei Coca Cola ca minimeaza rolul pe care il joaca in rata mare a obezitatii in randul americanilor, iar ulterior a fost publicat pe YouTube un spot-parodie intitulat „Reclama onesta Coca Cola despre obezitate”, potrivit Huffington Post.

Compania Coca-Cola nu ramane indiferenta in fata problemelor obezitatii! Vezi noul spot publicitar! VIDEO

Parodia foloseste aceleasi imagini ca spotul original, insa textul este extrem de critic la adresa companiei producatoare de bauturi racoritoare.

In spotul-parodie se arata ca si bauturile de tip Diet prezinta pericole asupra sanatatii, cum ar fi probleme cu rinichii si dereglari ale metabolismului. De asemenea, in spotul care nu a fost aprobat de Coca Cola se precizeaza ca sucurile acidulate bogate in zaghar sporesc riscul de atacuri cerebrale, boli vasculare, diabet si diverse tipuri de cancer.

„In plus, Coca Cola accelereaza imbatranirea si duce la un nivel ridicat al colesterolului (…) Nu toate caloriile sunt la fel, iar caloriile din produsele Coca Cola n-au nicio valoare nutritiva. Daca decideti sa aveti un stil de viata sanatos, atunci nu ar trebui sa beti niciun produs de-al nostru. Daca beti Coca Cola, veti deveni tot mai grasi. Solutia e simpla si e cat se poate de la indemana: nu beti Coca Cola. Va ucide pe voi si va ucide familiile”, se mai arata in spotul-parodie.

Reclama-parodie:

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.