Acasă Utile Parintele Elefterie de la manastirea Dervent dezvaluie leacul bisericesc pentru durerile de...

Parintele Elefterie de la manastirea Dervent dezvaluie leacul bisericesc pentru durerile de cap!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Parintele Elefterie de la Manastirea Dervent avea un tratament special pentru durerile de cap, pe baza de tamaie si miere de albine, doua din cele mai puternice medicamente ale naturii. Acest leac trage raul de la nivelul capului, indeparteaza durerile si ajuta la vindecarea vaselor de sange sparte. Nu degeaba se spune despre tamaia ca are puterea de a risipi duhurile rele si necurate prin mireasma ei binefacatoare.

Din punct de vedere terapeutic, tamaia imbunatateste respiratia, induce o stare de calm si pace sufleteasca, si predispune la rugaciune. Efectele sale curative sunt insa mult mai complexe. Studiile recente au aratat ca aceasta substanta aromata are proprietati anticancerigene si ca distruge celulele canceroase rezistente la chimioterapie. in medicina populara, tamaia mai este folosita si pentru eliminarea pietrelor la rinichi si fiere, si a chisturilor de pe diferite organe interne.

Tamaie cu miere – reteta pentru dureri de cap
Se ia o piele de oaie (preferabil proaspat jupuita) si se intinde pe ea un strat de miere de albine si apoi se presara putina tamaie zdrobita fin. Pielea se leaga la cap si se fixeaza bine. Se lasa pana cand mierea se usuca de tot.

Indicatii terapeutice
dureri de cap
sechele ramase dupa lovituri la cap
vase de sange sparte la cap
cheaguri de sange la cap
Aceste efecte se datoreaza proprietatilor antiinflamatoare, cicatrizante, antiseptice si sedative ale tamaii. in scop medicinal, se foloseste tamaie naturala, procurata dintr-o sursa sigura, sau de la magazinele naturiste. Pe eticheta produsului trebuie sa scrie ca poate fi ingerata.
Totodata, daca folositi tamaia pentru uz intern, puneti bobul de tamaie pe limba, fara sa atingeti dintii. Nu o tineti mult in gura, deoarece poate distruge smaltul dentar, scrie bzi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos