Papa Francisc avertizeaza! Razboiul va fi devastator! Va distruge o buna parte din omenire! – Cap Limpede

Papa Francisc avertizeaza! Razboiul va fi devastator! Va distruge o buna parte din omenire!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Papa Francisc a facut un apel la mediere internationala pentru detensionarea relatiilor dintre SUA si Coreea de Nord, avertizand ca aceasta criza risca sa se transforme intr-un razboi devastator, care va distruge „o buna parte din omenire”, transmite BBC.

Suveranul pontif a sugerat ca Norvegia este „deja dispusa sa ajute” in solutionarea crizei produse de programul nuclear al Phenianului.

„Sunt atatia mediatori care isi ofera sprijinul, cum ar fi Norvegia, de exemplu”, a spus Papa Francisc reporterilor care il insoteau in avion la intoarcerea din vizita in Egipt.

Papa a precizat ca situatia devine „prea fierbinte” si ca o optiune este „calea negocierilor, a solutiei diplomatice”.

Loading...

Comentariile sale au fost facute dupa ce Coreea de Nord a testat o noua racheta balistica, test despre care SUA si Coreea de Nord spun ca a fost un esec, racheta explodand la scurt timp de la lansare, arata News.ro.

In 2003 au inceput negocieri menite sa solutioneze ingrijorarile provocate de programul nuclear nord-coreean, fiind implicate cele doua state coreeene, SUA, China, Japonia si Rusia, insa Phenianul s-a retras de la discutii in 2009.

Papa Francisc avertizeaza! Razboiul va fi devastator! Va distruge o buna parte din omenire! was last modified: aprilie 30th, 2017 by Ovidiu Cercel

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close