Pana la varsta de 22 de ani a suferit peste 110 interventii estetice! Cum arata barbatul care vrea sa se transforme in extraterestru!

In varsta de 22 de ani, Vinny Ohh nu se considera nici barbat, nici femeie. Originar din Los Angeles, s-a supus la nenumarate operatii pentru a se transforma intr-un „extraterestru asexuat”.

Pana la varsta de 22 de ani, Vinny Ohh a suferit peste 110 interventii estetice. Nu are de gand sa se opreasca aici insa. Din dorinta de a se transforma in ceea ce numeste „un extraterestru”, vrea sa investeasca inca 160.000 de dolari pentru a-si inlatura organul sexual, buricul si sfarcurile.

Click pe aceeasi tema:  Dovada ca nu suntem singuri! A iesit la iveala originea unui semnal radio extraterestru!

„De ce nu m-as opera? De ce nu mi-as scoate tot si as ramane fara organe de reproducere? Imi doresc sa arat ca un extraterestru asexuat, un hibird. Nu vreau sa seman nici cu un barbat, nici cu o femeie”, a spus Vinny intr-un interviu acordat celor de la DailyMail.

„Visez sa fiu lipsit de gen si asexuat de la varsta de 17 ani. Am fost la doctori si m-am interesat in ce masura pot obtine acest lucru. Nu am prea avut noroc. Oamenii nu inteleg ca nu imi doresc sa devin femeie. Nu vreau vagin, nu vreau nimic”, a mai spus tanarul de 22 de ani, transmite stirileprotv.

Click pe aceeasi tema:  PEISAJUL EXTRATERESTRU de pe unul dintre cele mai izolate locuri din lume: INSULA SOCOTRA!

Pentru a capata un aspect de extraterestru, Vinny poarta lentile de contact negre, de dimensiuni mari. Isi face unghiile negre, isi umple buzele si a apelat si la o rinoplastie pentru a-si remodela nasul.

„Daca ma intreaba cineva cum ma caracterizez, le spun ca sunt un extraterestru haotic si obsedat de sine insusi.”

spre