Acasă World Pana la varsta de 22 de ani a suferit peste 110 interventii...

Pana la varsta de 22 de ani a suferit peste 110 interventii estetice! Cum arata barbatul care vrea sa se transforme in extraterestru!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In varsta de 22 de ani, Vinny Ohh nu se considera nici barbat, nici femeie. Originar din Los Angeles, s-a supus la nenumarate operatii pentru a se transforma intr-un „extraterestru asexuat”.

Pana la varsta de 22 de ani, Vinny Ohh a suferit peste 110 interventii estetice. Nu are de gand sa se opreasca aici insa. Din dorinta de a se transforma in ceea ce numeste „un extraterestru”, vrea sa investeasca inca 160.000 de dolari pentru a-si inlatura organul sexual, buricul si sfarcurile.

„De ce nu m-as opera? De ce nu mi-as scoate tot si as ramane fara organe de reproducere? Imi doresc sa arat ca un extraterestru asexuat, un hibird. Nu vreau sa seman nici cu un barbat, nici cu o femeie”, a spus Vinny intr-un interviu acordat celor de la DailyMail.

„Visez sa fiu lipsit de gen si asexuat de la varsta de 17 ani. Am fost la doctori si m-am interesat in ce masura pot obtine acest lucru. Nu am prea avut noroc. Oamenii nu inteleg ca nu imi doresc sa devin femeie. Nu vreau vagin, nu vreau nimic”, a mai spus tanarul de 22 de ani, transmite stirileprotv.

Pentru a capata un aspect de extraterestru, Vinny poarta lentile de contact negre, de dimensiuni mari. Isi face unghiile negre, isi umple buzele si a apelat si la o rinoplastie pentru a-si remodela nasul.

„Daca ma intreaba cineva cum ma caracterizez, le spun ca sunt un extraterestru haotic si obsedat de sine insusi.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos