Dialogul cu psihologii este important pentru ”sanatatea mintala” a oamenilor politici, afirma deputatul Theodor Paleologu, adaugand ca si el a consultat un asemenea specialist, deoarece considera ca in ”profesia de om politic” este ”plin de ticniti”.

”In profesia in care am ajuns, aceea de om politic, e plin de ticniti! Multa lume ar face bine, macar, sa aiba un contact cu un psiholog, pentru a-i aduce cu picioarele pe pamant”, a spus deputatul Paleologu, precizand ca a mers de mai multe ori la psiholog, atunci cand era ”foarte trist in urma divortului”, dar si in alte momente si ca, uneori, un psiholog iti poate da sfaturi foarte bune si in decizii politice.

”Pentru oamenii politici e important dialogul cu psihologii, pentru sanatatea lor mintala. Multe prostii n-ar fi fost facute de catre cei care ne conduc, daca ar fi avut deschiderea de a vorbi din cand in cand cu un psiholog. Sunt greseli grave care s-au facut din tot spectrul politic, pentru ca oamenii o iau razna!”, a explicat deputatul, fost ministru al Culturii.