Painea preparata astfel este un adevarat elixir al tineretii. Consum-o zilnic ca sa dai ceasul biologic inapoi cu cativa ani si sa obtii o silueta si un ten de invidiat.
Reteta pe care ti-o prezentam in continuare transforma painea de zi cu zi intr-un aliment cu efect de anti-imbatranire ideal pentru masa de dimineata. Painea propusa de noi combina toate ingredientele potrivite pentru un reglaj fin al metabolismului si un efect garantat de intinerire.
Ingrediente:
• 200gr. faina de hrisca
• 200gr. faina de grau integrala
• 100gr. faina de secara
• Un pliculet de praf de copt (10-15 gr.)
• Un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
• 4 linguri de ulei de masline
• 1 lingura ulei de in
• Un varf de cutit de rozmarin
• ½ litru de apa
Amesteca bine toate ingredientele si lasa-le peste noapte la fermentat. Preincalzeste cuptorul la 250 grade C. Pune hartie de copt in tava si toarna compozitia. Coace painea timp de 30-60 de minute, in functie de grosimea aluatului. Scoate-o din cuptor si pune-o la racit.
Painea preparata astfel este satioasa si hranitoare, si intinereste organismul.
Sursa: Secretele