Painea preparata astfel este un adevarat elixir al tineretii. Consum-o zilnic ca sa dai ceasul biologic inapoi cu cativa ani si sa obtii o silueta si un ten de invidiat.

Reteta pe care ti-o prezentam in continuare transforma painea de zi cu zi intr-un aliment cu efect de anti-imbatranire ideal pentru masa de dimineata. Painea propusa de noi combina toate ingredientele potrivite pentru un reglaj fin al metabolismului si un efect garantat de intinerire.

Ingrediente:

• 200gr. faina de hrisca

• 200gr. faina de grau integrala

• 100gr. faina de secara

• Un pliculet de praf de copt (10-15 gr.)

• Un varf de cutit de bicarbonat de sodiu

• 4 linguri de ulei de masline

• 1 lingura ulei de in

• Un varf de cutit de rozmarin

• ½ litru de apa

Amesteca bine toate ingredientele si lasa-le peste noapte la fermentat. Preincalzeste cuptorul la 250 grade C. Pune hartie de copt in tava si toarna compozitia. Coace painea timp de 30-60 de minute, in functie de grosimea aluatului. Scoate-o din cuptor si pune-o la racit.

Painea preparata astfel este satioasa si hranitoare, si intinereste organismul.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.