Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, mesaj pentru „pesedeii care cred ca prin termoscanare ti se...

Oreste Teodorescu, mesaj pentru „pesedeii care cred ca prin termoscanare ti se fura sufletul”: „ar trebui sa reflecteze putin la prima pagina a The New York Times”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Oreste Teodorescu a postat pe pagina personala de Facebook un mesaj special pentru liderii PSD care nu cred ca noul coronavirus este real sau care cred ca prin termoscanare li se fura sufletul.

„Pesedeii care cred ca prin termoscanare ti se fura sufletul, conspirationistii dacopati cu creierii prajiti de retele 5G înca neinstalate, videochatistele cu Moscova in suflet si sparanghelul ceva mai jos care afirma infailibile ca virusul nu exista ar trebui sa reflecteze putin la prima pagina a NewYork Times!

In total, in SUA au fost confirmate circa 1,6 milioane de cazuri de infectare, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Johns Hopkins. SUA au in prezent cel mai mare numar de decese legate de COVID-19.

Toate articolele, fotografiile si graficele obisnuite au fost inlocuite cu o lista de nume si cu fragmente de necrolog pentru a comemora persoanele decedate, in contextul in care SUA se apropie de ‘piatra de hotar macabra’ de 100.000 de morti!

Editoarea adjuncta a departamentului de grafica al ziarului, Simone Landon, a spus ca ea si colegii ei si-au dat seama ca „atat printre noi insine, cat si probabil in randul opiniei publice, exista o usoara oboseala legata de date”.