Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Vorbim de la inima la inima...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Vorbim de la inima la inima despre noi toti in cautarea cuvantului pierdut!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oreste Teodorescu anunta ca in aceasta seara la Jocuri de Putere va face o editie calda, unde va vorbi de la inima la inima despre noi toti in cautarea cuvantului pierdut.

„Si in timpul acela se va ridica Arhanghelul Mihail, cel care sta peste fiii poporului tau. Si va fi timp de intristare, intristare cum n-a mai fost de cand s-a facut neamul omenesc pe pamant pana in timpul acela. Si in timpul acela se va mantui poporul Tau, tot cel care va fi gasit scris in carte. Si multi dintre cei care dormeau in tarina pamantului se vor scula. Unii spre viata de veci, altii spre ocara si rusine vesnica. Si cei care au fost intelegatori vor straluci ca lumina tariei si din dreptii cei multi ca stelele in veci si inca vor straluci” (Daniil XII, 1-3.)

Dragii mei, in aceasta seara, fiindca este Joia neagra a patimilor cand Mantuitorul le-a spalat picioarele ucenicilor, ca legamant al smereniei, singura care poate narui trufia, m-am gandit sa facem o editie calda, vorbind de la inima la inima despre noi toti in cautarea cuvantului pierdut! Daca am întelege ca Iisus este cuvantului Domnului întrupat si mai ales ca Împaratia lui nu este din lumea aceasta, nu am lasa nimic sa ne tulbure sufletele! Va voi prezenta la început, un filmulet eseu pe care l-am facut cu cinci ani in urma, in Tara Sfanta, vom vorbi despre dorul de Dumnezeu si Setea de Frumusete cu George Grigoriu, realizator Realitatea Spirituala, Mihai Neamtu, scriitor si teolog, Doru Bem, actor si teolog si vom difuza mesajele pastorale ale celor mai apropiati colaboratori Jocuri de Putere!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos