Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: „Punem in oglinda realitatea stiintifica legata de Covid 19 si principalele teorii conspirationiste gandite in laboratoare secrete si rostogolite in media”

129

Jurnalistul Oreste Teodorescu anunta emisiunea din aceasta seara – Jocuri de Putere de la Realitatea Plus, va trata naratiunea serviciilor secrete despre coronavirus, care contine predicatele razboiului ideologic si economic intre Est si Vest

!-- Composite Start -->
Loading...
<

„Exista doua naratiunii legate de Coronavirus.Prima si cea mai importanta pentru opinia publica insumeaza masurile guvernamentale, strategiile de combatere a raspandirii si colaborarea globala. A doua este insa rezervata serviciilor secrete, asadar mult mai discreta si contine predicatele razboiului ideologic si economic intre Est si Vest… vom incerca in aceasta seara sa punem in oglinda realitatea stiintifica legata de Covid 19 si principalele teorii conspirationiste gandite in laboratoare secrete si diseminate in Mass-media. O masinarie de propaganda multifunctionala nu doar imprastie informaţie, dar si observa atent cum reacţioneaza societaţile-ţinta: care sunt resursele lor de contra-propaganda (pentru a fi ulterior neutralizate) si cine sunt cei care preiau temele de propaganda si le amplifica, preferabil voluntar, deoarece cred in ele.

Ei bine, acestor narative conspirationiste lansate cu maiestrie de strategii de la Kremlin i se opun studiile epidemiologice ale cercetatorilor universitari din toate mediile academice! Le vom dezbate pe amandoua!

Tot astazi vom primi mesaje foarte importante din interiorul bisericilor catolice se ortodoxe cu indrumari privind slujbele de Florii, din Saptamana mare si de Sfintele Pasti intarind credinta crestina dar respectand totodata si ordonantele militare legate de participarea la sfintele taine!

Va astept alaturi de Ion M Ionita, Iulian Chifu, Costin Georgescu, gen Alexandru Grumaz, Matei Ladea, Marius Geanta, presedintele Centrului pentru inovatie in medicina si de sfintiile lor Francisc Dobos, purtator de cuvant al Arhidiciezei Romano Catolice si Ionut Mavrichi, consilier patriarhal!”