Clotilde Armand da cartile pe fata: Cum alimenteaza PSD fabrica de fake news din Romania din bani publici

142

Europarlamentarul USR Clotilde Armand prezinta dovada ca site-ul stiripesurse.ro, patronat de Iosif Buble, sotul deputatului PSD Diana Tusa, este alimentat de PSD cu sume consistente din fondurile publice.

!-- Composite Start -->
Loading...
<

„Saptamana trecuta a aparut in Ziua News un articol despre mine comandat si scris in laboratorul de propaganda pesedista. De ce spun asta? Pentru ca articolul respectiv este nesemnat, plin de injurii si fake news la adresa mea. N-as fi dat mare atentie daca mizeria aceasta nu era folosita de mai multe publicatii online pentru manipularea opiniei publice. In fine, printre aceste ”publicatii” s-au numarat si Stiri pe Surse & Bugetul . ro. Ambele site-uri apropiate de deputata PSD Diana Tusa si sotul dansei.

Atunci am promis ca ma voi ocupa sa demontez propaganda de fake news si sa va arat cine alimenteaza cu bani reteaua PSD. Incepem azi cu firma Soma Social SRL. Aceasta firma vinde publicitate pentru site-ul Stiri pe Surse. In plina stare de urgenta, firma a primit ieri peste 50.000 EURO, in 30 de minute, de la Primaria Sector 5. Aceasta firma este abonata la contracte pe bani publici. In perioada guvernarii PSD a primit contracte de peste 600.000 lei din partea mai multor institutii publice.

Si inca ceva foarte important: ’Din informatiile Europei Libere, PSD a incheiat un contract cu o firma apropiata de Diana Tusa, deputat PSD. Firma urmeaza sa ajute partidul pe partea de comunicare’’’, a precizat europarlamentarul USR.

Primaria Sectorului 5 este condusa de Daniel Florea (PSD). Acesta s-a remarcat in ultimele doua saptamani printr-o ampla campanie de pomeni din banii publici, speculand epidemia de coronavirus.

De altfel, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor, dupa ce in Sectorul 5 au fost distribuite, fara respectarea normelor de protectie impotriva infectiei cu coronavirus, pachete catre populatie care contineau si materiale electorale cu primarul Daniel Florea, arata Aktual24.