Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: „Curand va incepe marele razboi pe...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: „Curand va incepe marele razboi pe cascaval! Ispita miliardelor de euro de la CE pare sa-i fi umplut de adrenalina tocmai pe maimutoii care deplangeau apartenta noastra la UE!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In cei trei ani si jumatate de guvernare populista, monstruoasa coalitie PSD-ALDE-UDMR, nu si-a propus altceva decat scoaterea Romaniei din clubul select al tarilor europene, racirea relatiei cu partenerul strategic american si preluarea modelelor i-liberale, practicate autoritar de regimurile lui Viktor Orban sau Erdogan si continuarea nestingherita a dominatiei oligarhilor in economie pe modelul Rusiei lui Vladimir Putin.

inca de la inceputul razboiului virusologic, armata de zombie, generos finantata de PSD, Alde, Pro Romania si UDMR, formata din asa zis jurnalisti, influenceri, dacopati conspirationisti, videochatiste traditionaliste si alte specimene bizare au decretat cu nerusinare ca asistam la sfarsitul Uniunii Europene si ca ar trebui sa ne aruncam entuziasti in bratele Chinei si ale Rusiei care vor castiga detasat batalia cu Covidul…

Ei, bine toti acesti politicieni, si jurnalisti deopotriva, au fost loviti in moalele capului la aflarea vestii ca UE se pregateste sa puna in practica un plan de reconstructie, vizand totalitatea tarilor membre afectate de Pandemie si ca Romania ar urma sa primeasca in jur de 33 miliarde de euro, din care vreo 20, nerambursabile.

Curand va incepe marele razboi pe cascaval! Ispita miliardelor de euro de la Comisia Europeana pare sa-i fi umplut de adrenalina tocmai pe maimutoii care deplangeau apartenta noastra la UE.

Cum va gestiona guvernul Orban lupta politica, cat de matura este clasa politica in ansamblul ei pentru a putea profita de uriasa oportunitate sunt intrebarile la care vor raspunde: Deputatul PNL Pavel Popescu, analistul economic Constantin Rudnitschi, Ioana Constantin de la PMP, Oana Stanciulescu si Stelian Negrea.