Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Cand si cum va porni relansarea...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Cand si cum va porni relansarea economica! Luminita de la capatul izoletei

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Oreste Teodorescu anunta ca cea mai fierbinte preocupare la nivel mondial este cand si cum va porni relansarea economica, iar in aceasta seara va incerca sa gasim Luminita de la capatul izololetei cu ajutorul consultantilor jocuri de putere: gen Alexandru Grumaz, Stefan Ciochinaru si Petrisor Peiu.

„In oceanul incertitudinilor legate de cum va arata lumea dupa relaxarea masurilor restrictive, cea mai fierbinte preocupare la nivel mondial este cand si cum va porni relansarea economica! Exista un plan global in acest sens, sau fiecare stat va bajbai in cautarea celei mai eficiente si sigure metode de redresare? Romania va iesi din Starea de urgenta pe 15 mai si opinia publica asteapta cu infrigurare o diminuare macar graduala a privatiunilor socio-economice.

Vom analiza in aceasta seara si cate razboaie se deruleaza pe fondul pandemiei si cum afecteaza ele bunastarea fiecaruia dintre noi. Vom intra in legatura directa cu Andrei Nastase, contracandidatul la prezidentialele din Republica Moldova al pro rusului Igor Dodon, care ne va oferi o radiografie a realitatii de peste Prut si a marilor provocari la care sunt supusi fratii nostri basarabeni! Apoi vom discuta cu Adrian Bitis din Chicago si Mircea Rusu de la München pentru a afla scenariile de redresare economica ale marilor cancelarii.

Vom incerca sa gasim Luminita de la capatul izololetei cu ajutorul consultantilor jocuri de putere: gen Alexandru Grumaz, Stefan Ciochinaru si Petrisor Peiu”, scrie Oreste.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos