Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, despre confruntarile dintre blocurile Nord Atlantic si Euroasiatic: Apare inevitabil...

Oreste Teodorescu, despre confruntarile dintre blocurile Nord Atlantic si Euroasiatic: Apare inevitabil si conflictul militar! E bine sa fim informati si pregatiti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Oreste Teodorescu anunta ca editia din aceasta seara a ”Jocurilor de Putere” de la Realitatea Plus va dezvalui scenariul extrem de complicat in care blocurile Nord Atlantic si Euroasiatic isi ascut armele.

„In timp ce primul lider mondial, Boris Johnson in varsta de 55 de ani, este la terapie intensiva, conectat la aparatul de ventilare, dupa ce a fost confirmat ca avand Coronavirus, fundatia Henry Jackson, din Marea Britanie a lansat un amplu raport care demonstreaza pas cu pas cum regimul de la Beijing a incalcat Regulamentele Internationale de Sanatate, un tratat la care China este semnatar si este obligata legal sa il respecte. Raportul pregateste o serie de procese globale impotriva Chinei, lansate de SUA, Japonia, Germania, Franta, Marea Britanie, Italia si Canada care vor sa ceara despagubiri in valoare de 3,2 trilioane de lire sterline!

Un studiu al Universitatii din Southampton a constatat anterior ca – daca ar fi fost introduse masuri stricte de carantina cu trei saptamani mai devreme – raspandirea bolii ar fi fost redusa cu aproximativ 95%.

Avem toate ingredientele unui scenariu extrem de complicat in care blocurile Nord Atlantic si Euroasiatic isi ascut armele, plasand intreaga planeta in scenariul unei confruntari multiple: economice, diplomatice, iar istoria ne demonstreaza ca dupa epuizarea celor doua, apare inevitabil si conflictul militar!

E bine sa fim informati si pregatiti!

Invitati: Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Stefan Ciochinaru si Mihai Rusu (München)”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos