Realizatorul TV, Oreste Teodorescu a dezvaluit ca in spatele preciziei informatiilor care au ajuns pe masa procurorilor din dosarul Microsoft un singur personaj are relationalul complet. Potrivit lui Oreste, in spatele mafiei transpartinice se afla celebrul om de afaceri Alexandru Bittner.

„Personaj cheie in mega afacerea IT Microsoft, Alexandru Bittner, omul de casa al lui Adrian Nastase, acuzat de procurorii DNA ca poate aduce lamuri in dosarul in care este implicat ca intermediar al spagii, este anchetat de fiscul american (Bittner este si cetatean american). Cu conturile blocate si probe zdrobitoare impotriva sa, Bittner se apuca de scris si cu un real talent narativ isi „da in gat ” complicii. Foarte prost, pica din nou, Adrian Nasase, care iar se va duce…ACOLO.

Din dosar reiese ca Alexandru Bittner intermedia plata mitelor catre Adrian Nastase. Numele lui apare si in dosarul „Matusa Tamara” in care Adrian Nastase a fost achitat definitiv. Dupa ce Adrian Nastase a pierdut alegerile din 2004, Bittner s-a certat cu partenerii sai Dorin Cocos si Adrian Petrache (tatal lui Alin Petrache).”, arata Oreste pe pagina sa de facebook.

Citeste mai mult pe CodulLuiOreste.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.