Acasă Stirile zilei Social Oreste i-a gasit axa lui Victor Ponta. Vezi ce crede realizatorul TV...

Oreste i-a gasit axa lui Victor Ponta. Vezi ce crede realizatorul TV despre dezaxarea Romaniei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatorul TV, Oreste Teodorescu i-a gasit axa lui Victor Ponta, oferind o scurta opinie personala despre dezaxarea Romaniei pe blogul sau.

„Ca aceasta campanie pentru prezidentiale va fi una desucheata rau, nu se indoia nimeni. Cei zece ani de politica girata de Traian Basescu pe axa Washington-Londra-Bucuresti, eliminarea cartitelor post sovietice din sistem si pozitionarea geostrategica a Romaniei ca avanpost NATO activ si creativ la granita cu Ucraina, au alimentat profund dorinta Moscovei de revansa.

Nu cred ca mai este o enigma pentru nimeni, de ce PSD-ul cu toti presedintii lui de la Iliescu, la Nastase si de la Geoana la Ponta s-au inchinat cu evlavie moastelor de la Kremlin. Mai tinerilor cititori le reamintesc ca PSD, desi astazi se lanseaza ca democratii lui Obama se revendica pe de-a-ntregul din PCR-ul nascut in laboratoarele stalinisite.

Prin candidatura lui Victor Viorel Ponta Ceausescu (dupa ce si-a serbat ziua de nastere,intr-un mod faraonic pe stadion, dupa ce i s-au inchinat ode si balade, grasutul merita aceasta porecla), rusii si toate conservele lor din sistem spera ca pot tempera, daca nu chiar stopa ofensiva occidentala spre Ucraina si Moldova. In proximitatea premierului se afla chiar in acest moment, consilieri care le-au creat carare in inima Romaniei, masonului Kondyakov si ultrasului ortodox Dughin, ambii reprezentand interesele oculte ale FSB in regiune.

Cei zece ani de politica nord-atlantica de la Bucuresti au slabit influenta Kremlinului din interioriul sistemului. Pilonii importanti de propaganda anti europeana si anti americana au fost subreziti prin tragerea pe linie moarta a mogulilor: Vantu si Voiculescu. In acest context nu a surprins pe nimeni, efortul ocult al lui Ponta de a genera o axa paralela: Bucuresti-Moscova-Beijing. In 2013 premierul Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa efectueze o vizita la Moscova, deoarece Romania trebuie sa aiba relatii economice cu toate statele, inclusiv cu Rusia si China. Probabil o va face dupa ce devine presedinte…”

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos