Acasă Stirile zilei Social ORESTE face dezvaluirea anului: Ce se va intampla pe 16 noiembrie 2014!

ORESTE face dezvaluirea anului: Ce se va intampla pe 16 noiembrie 2014!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Realizatorul TV, Oreste Teodorescu face dezvaluirea anului pe blogul sau, spunand ca pe 16 noiembrie 2014 se va rupe vraja care ii tine pe romani captivi in saracie si promiscuitate.

Decembrie 1989. Cuplul Ceausescu este executat. Sistemul merge mai departe, bine coordonat si, ulterior ocultat in paradigma democratica, de agentul Moscovei, Ion Iliescu. Inca din anii ’80, strategii Kremlinului au inteles ca experimentul comunist a esuat si ca vor urma schimbari radicale, motiv pentru care au inceput sa pregateasca o elita financiara, specializata in  retetele occidental-capitaliste. Asa au aparut, imediat dupa ’90 magnati, precum  Alexander Lebedev, fost diplomat sovietic si proprietar al ziarului rusesc „Novaia Gazeta“, implantat in inima Londrei, a investit sume colosale in achizitionarea publicatiilor „The Independent“ si „London Evening Standard“. Mama Rusia devine astfel jucator pe pietele financiare vestice.  Tot in Anglia are investitii masive si cel mai bogat om al Rusiei, Alisher Usmanov, actionar important al clubului de fotbal Arsenal. Usmanov operează pe bursa londoneza si are o avere de 19 miliarde de dolari.   Miliardarul Alexander Mamut, apropiat al fostului presedinte Boris Eltin, a achizitionat in  2012 un simbol londonez: librăria Waterstones.   Cel mai celebru nume rusesc din Regat este Roman Abramovici, cel care detine clubul de fotbal Chelsea Londra din 2002.

Urmand modelul sovietic, securitatea romana incepe prin 1988 sa initieze cativa ofiteri in tainele capitalismului, pe diferite paliere de activitate. Dupa preluarea puterii de catre camarila lui Ion Iliescu, acestia devin principalii beneficiari ai privatizarilor haotice. Asezati  in pozitii cheie in industrie, economie, finante, politica, presa, fostii tovarasi deveniti printii tranzitiei pun mana pe Romania printr-un sistem mafiot articulat in jurul conceptului de Putere: “la vremuri noi, tot noi!” Exista o singura mare diferenta intre scenariile KGB-ului si cele ale fostei securitati romane. Oligarhii rusi aduc banii din strainatate, pe cand ai nostrii nu fac altceva decat sa-si jefuiasca propriul stat. Cinismul si marsavia acestor gunoaie cu staif a condus la o afacere fara precedent in Europa. Un grup de mafioti transpartinici a cumparat toate drepturile litigioase legate de mii de hectare de padure, agricole, strategice, cu ajutorul complicilor din Administratie si Justitie au intrat in posesie devenind marii mosieri ai Romaniei, in timp ce proprietarii de drept se zbat intr-o crunta si nemeritata saracie.

Silviu Brucan, alias Profetul a prezis ca Romaniei ii trebuie 20 de ani pentru a fi pregatita sa inteleaga cu adevarat ce inseamna democratia, libertatea, responsabilitatea civica si solidaritatea sociala. Si a avut dreptate, in doua decenii se schimba doua generatii la varful puterii. Am avut o decada a regimului Iliescu si o alta a regimului Basescu. Din 1989 pana in 2009, romanii au trait captivi, sub un glob de cristal, fiind manipulati, dezinformati si agresati continuu de fostii activisti PCR si securisti vanduti pe un pumn de ruble. Dupa implementarea “Revolutiei Portocalii”, operata de CIA si de alte servicii de inteligence occidentale, care a avut loc simultan in Ucraina si Romania incepe separarea “graului de neghina” si in maruntaile sistemului romanesc. Se intaresc cateva institutii de forta ale statului care declanseaza cruciada impotriva mafiei politico-financiare, precum DNA, DIICOT, ANI.

Astazi, Romania se trezeste partial din “somnul cel de moarte”, tot mai multi dintre noi intelegand resorturile oculte care leaga un grup de oameni, indiferent de culoare politica, si care incearca prin orice mijloace sa triumfe. Am sa dau doar cateva exemple: martea neagra, cand parlamentarii au incercat sa treaca o lege a amnistiei si gratierii politicienilor condamnati pentru coruptie; spagile transpartinice din dosarele Microsoft, EADS, Retrocedarilor ilegale, privatizarilor esuate etc. Rezistenta “eternilor” este foarte mare. Au bani, au putere, si-au creat divizii de manipulare, numite impropriu televiziuni, au investit in institutii media, case de sondare, ONG-uri, au penetrat societatea civila si si-au impus cativa falsi lideri, care la momentul oportun sparg sau dilueaza energia negativa stransa impotriva jefuitorilor de neam si tara.

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos