Acasă Special Opinii Oreste dezvaluie fata nefardata a Elenei Udrea. De la Adrian Nastase prin...

Oreste dezvaluie fata nefardata a Elenei Udrea. De la Adrian Nastase prin glasul lui Cocos la Basescu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Povestea nefardata a Elenei Udrea in politica romaneasca a starnit intotdeauna controverse in mass-media, dar subiectul a revenit de fiecare data in actualitate in cei 11 de ascensiune necontenita in politica. Oreste Teodorescu ii dedica un spatiu larg devenirii fostei candidate la presedintie, si presedinte al PMP (sau presedintă, daca ar fi sa o citam pe Lavinia Sandru), intr-un editorial care arata cum a fost tanara stagiara in avocatura un permanent liant intre mafiile politice ale trecutului si prezentului.

Pe 26 octombrie 2003, o tanara si blonda stagiara in avocatura ii punea inima pe jar si verigheta pe deget lui Dorin Cocos, care alaturi de Bittner si Petrache articula ceea ce Basescu numea Mafia Personala a lui Adrian Nastase. Iata ce marturiseste cea care avea sa candideze 11 ani mai tarziu la presedintia Romaniei: „Nu o sa-i placă ce o să povestesc. Eu eram avocat stagiar la avocatul firmelor sotului meu. In momentul in care m-a vazut, si-a sters palmele de sacou, fiind dovada unei mari emotii, apoi m-a curtat sase luni. Este o persoana sincera, un om cald si nu m-a înselat“…

La vremea respectiva, Elena Udrea abia implinise 30 de ani, era o fata modesta dar senzuala, apetisanta si generoasa cu nurii domniei sale…daca i-a transpirat mana viitorului sot, intelegeti limpede ce putere de seductie avea…Intre timp, averea celor doi creste anual cu zeci de milioane de euro.

Avand o diploma de avocat obtinuta in 1997 de la o universitatee particulara, fiind protejata si promovata de prea bogatul ei sot, in 2002, Elena Udrea devine consiliera secretarului general al PSD. Doi ani mai tarziu, sotia lui Cocos este angajata de Regia Autonomă pentru Administrarea Patrimoniului și Protocolului de Stat (RAAPPS). A primit patru contracte, de aproximativ 70.000 RON. RAAPPS era în subordinea Secretariatului General al Guvernului, condus atunci de Eugen Bejinariu. Tot in 2004, Udrea intra in PNL, adusa fiind de Theodor Stolojan si sustinuta financiar de sot. Parvine foarte repede in partid ajungand in echipa de campanie a primarului Traian Basescu. Dupa castigarea prezidentialelor de catre Basescu, Elena ajunge sefa Cancelariei de la Cotroceni.

Citeste continuarea pe codulluioreste.ro

Citeste caplimpede

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos