Acasă Politic Oreste, despre serviciile secrete si teroarea care a cuprins Europa: MRU pare...

Oreste, despre serviciile secrete si teroarea care a cuprins Europa: MRU pare ca are si alte agende in paralel cu interesul romanesc!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

„Ce fac serviciile secrete din Romania in contextul atat de precar si vulnerabil al crizelor din Turcia, Ucraina si din restul Europei?

Desi a lucrat perfect ardeleneste, in sensul ca nu s-a grabit deloc, Hellvig facut niste mutari interesante in cadrul SRI: a trimis la pensie „garda veche” si a adus langa seful operativ, Coldea doi profesionisti de la contraspionaj:

General de brigada Adrian Ciocirlan: in perioada 2010-2013, a fost seful Directiei de Informatii a Municipiului Bucuresti. intre 2013-2016, a condus Directia Generala Apararea Constitutiei- omul din spatele luptei anti-coruptie si unul dintre artizanii colaborarii stranse cu DNA”, scrie jurnalistul Oreste Teodorescu pe pagina de Facebook.

Citeste si:  Sange proaspat la SRI dupa puciul de la Ankara si amenintarile teroriste!

Colonel Cristian Bizadea, anterior numirii, a ocupat pozitia de sef al Cabinetului Directorului SRI.A coordonat si contribuit la o buna parte din procesele de transformare institutionala a SRI. Doctor in sociologie la Universitatea Bucuresti, cu teza intitulata „Orientul Mijlociu Extins; o perspectiva demopolitica”,este lector universitar si a predat cursuri de analiza a informatiilor si analiza de risc la Universitatea Bucuresti si la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul”.

Asteptam cu interes civic sa constatam schimbari calitative si o viziune cat mai complexa asupra realitatilor internationale si din parte conducerii Serviciului Roman de Informatii Externe, al carui sef, Mihai Razvan Ungureanu pare ca are si alte agende in paralel cu interesul romanesc”, conchide Oreste Teodorescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos