Acasă Politic Oreste a citit limbajul nonverbal al lui Ponta si al lui Tariceanu...

Oreste a citit limbajul nonverbal al lui Ponta si al lui Tariceanu dupa gafele de vineri! Vezi concluziile!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Concluzia este simpla, in cazul inaugurarii podului de la Agigea, pe chipul lui Dragnea se citeste dispretul fata de gogomaniile craiului de curte veche, iar pe fata lui Banicioiu este intiparita jena si uimirea in fata prestatiei premierului. Sa nu uitam ce de cele mai mute ori, subtextul bate textul!!!

Cea mai onesta structura neuronala a omului este creierul limbic, sau  reactiv, cum mai este numit de catre specialisti si el gestioneaza intreg limbajul non verbal. De fapt, peste 65 % din procesul de comunicare se deruleaza in afara limbajului articulat. Din aceasta perspectiva, intelegem ca indiferent cat de sofisticat este neocortexul (cele doua emisfere ale creierului mare), in fata celor doua mari  pulsiuni: confort-disconfort,  sistemul limbic este un revelator al adevarului.

In cartea “Emotiile date pe fata”, Paul Ekman, consultantul scenariului filmului “Lie to me” analizeaza cele 7 emotii primordiale si cum se intiparesc ele la nivel de micro expresii faciale.

Inainte de a incepe analiza noastra legata de cele doua momente penibile in care s-au plasat atat premierul Romaniei, care a balbait imnul national, cat si Tariceanu care a afirmat ca a mai fost de cateva ori pe un pod ce tocmai era inaugurat si cum s-au oglindit aceste gafe pe fetele sustinatorilor lor, in cazurile noastre Dragnea care se afla cu Tariceanu  la Agigea  si Banicioiu care statea in spatele lui Ponta la emisiunea de la Antena 3, va propun sa traducem inainte cele sapte microexpresii:

Microexpresia specifica fricii se manifesta prin:

– sprancene ridicate si apropiate
– pleoapele superioare ridicate
– pleoapele inferioare incordate
– buzele usor incordate si intinse orizontal catre urechi.

Oreste a citit limbajul nonverbal al lui Ponta si al lui Tariceanu dupa gafele de vineri! Vezi concluziile!

Citeste despre Microexpresia bucuriei pe PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos