Matricea numerologica din ziua votului de duminica, adica 16-11-2014 poate fi analizata pe trei directii, putand a se observa cine este avantajatul direct.

Vibratia zilei 7: Amprenta info-energetica favorizeaza la nivelul mentalului colectiv aspiratia catre adevar, ratiune, intelegere, dreptate, justitie, explicarea si intelegerea lucrurilor si faptelor oculte. Favorizeaza candidatul cel mai onest si implicat sufleteste in proiectul de tara. Aceasta vibratie este obtinuta de 1 si de 6 a caror suma ne rezulta 7.Klaus Iohanis este nascut intr-o zi de 13, a carei suma este 4 (1+3). Observam asadar, ca primul impuls psiho-energo-informational este centrat pe lidership, individualitate, vointa si putere, atribute pe care candidatul ACL le pune in dinamica. Vibratia 4 ne indica la Iohanis, un univers interior asezat, traditionalist, imuabil si destul de putin insufletitor, dar pragmatic si eficient in materializarea ideilor. In Tabelul lui Pitagora, vectorul ratiunii si spirtualitatii este linia 1-4-7. Pentru a intra in rezonanta completa, este nevoie de intrarea in dinamica a lui 3 (1+3=4+3=7), asadar printr-o buna comunicare si mai ales printr-o energie pozitiva determinata, Iohanis se plaseaza intr-o zona de crestere pe data de 16. Victor Ponta s-a nascut intro zi de 20, deci vibratia lui launtrica tinde catre colaborare si parteneriat, insa denota si un caracter dual, opozabil definind o personalitate contradictorie, dar blanda, oarecum lipsita de personalitate, inzestrata cu un rezervor mare de energie. Pentru a ajunge intr-o rezonanta armonioasa, candidatul PSD trebuie sa treaca prin arhetipul 5 (spirit ludic, aventuros, dar oarecum amenintat de un oarecare disconfort legat de momentul prezent. Astfel, prin curaj si depasirea barierelor conventionale, Ponta poate profita de vibratia zilei celui de-al doilea tur, insa este oarecum blocat de lipsa lui 1, adica de o mult mai slaba amprenta a propriului psihism.

Vibratia lunii 11: Acest numar maestru care defineste o viziune profunda asupra vietii impune o matrice spirtuala inalta care poate favoriza candidatul care are o intelegere holistica a raportului cauza-efect. Iohanis este nascut in luna  6, ceea ce il plaseaza in arhetipul de personalitate “Pedagogul”. In principiu, oamenii lui 6 sunt casnici, familisti, muncitori, firi predictibile si corecte, avand un spirit civic activ si critic. Ponta este nascut in luna septembrie (9). Nativii lui 9 sunt destinati slujirii celorlalti, altruismului si viziunii complexe asupra vietii individuale si sociale. Pentru a se plasa in rezonanta lui 11, Iohanis trebuie sa treaca prin vibratia lui 5 (6+5), adica sa indraznasca mai mult, sa iasa din aria lui de confort local si sa faca lucururile cu usurinta si placere. Ponta trebuie sa treaca prin energia lui 2 (9+2), deci sa fie temperat, bland, cooperant, emotional si empatic.

Vibratia anului 5:  Ne aflam in 2014. Primul impuls psiho-energo-informational al anului este 2, si asa va ramane pana in 2999, asadar vom mentine informatia lui 2 ( sentimente, emotii, energii) la care adaugam insumarea lui 1 cu 4, de unde rezulta vibratia 5, numarul omului definit atat de cele 5 simturi biosomatice (gust, vaz, miros, auz, tactil) cat si cele 5 virtuti duhovnicesti ( stiinta, constiinta, ratiune, simtire si discernamant). Iohanis este nascut in 1959 (5+9=14=5) asadar observam o sincronizare psiho-energo-informationala cu vibratia 5, generata din anul nasterii suprapus peste anul alegerilor. Ponta este nascut in 1972 (7+2=9) Pentru a intra in rezonanta, Ponta trebuie sa treaca prin 4 (pragmatism si eficienta in concretizare).

Continuarea pe CodulLuiOreste.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.