Un avocat al primarului Sorin Oprescu a facut un anunt cutremurator prin care avertizeaza instantele ca fara tratament de specialitate urgent Oprescu moare.

”Indignare este putin spus, ne-a cuprins pe toti. Un om suspect de infarct, cu doua stenturi, nu poate fi verificat în arest cu un stetoscop. Trebuie sa întelegem ca acest om nu invoca problemele medicale pentru a se apara. Acum doua zile, domnul Oprescu a fost dus de medicul din arest la spitalul Sfantul Ioan. Decizia a fost luata de cei din arest. Avocatii am formulat ieri o solicitare de a fi dus la o unitate medicala de specialitate pentru a fi supus unui EKG perfomant si a i se face analize. Un EKG portabil are sase derivatii de verificare a inimii. Pentru Sorin Oprescu este nevoie de un EKG cu noua sau 12 derivatii, impropriu de a fi transportat în arest.

El este diabetic. Un diabetic are neuropatie, adica muschii sunt mult afectati de boala. Cu toate acestea, Sorin Oprescu reclama o durere în piept de trei zile. Pe fondul unui diabet, pe fondul problemelor la inima si a problemeleor renale, acestui om i se refuza o minima consultatie la un spital civil. Sorin Oprescu trebuie sa fie dus la orice spital ca altfel moare. Medicul a apreciat ca este o situatie grava acum doua zile, cand l-a dus din proprie initiativa la spitalul Sfantul Ioan. Azi de ce nu apreciaza la fel?”, a declarat Alexandru Chiciu la B1 TV, citat de stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.