Acasă Politic „Omul lui Dragnea”, obsedat de jocurile de noroc! Fostul sef al ANAF...

„Omul lui Dragnea”, obsedat de jocurile de noroc! Fostul sef al ANAF dezvaluie pe cine a instalat seful PSD in functii cu rang de ministru!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, dezvaluie faptul ca succesorul sau in aceasta functie, Bogdan Stan, era pasionat de jocurile de poker. Stan a fost demis la sfarsitul anului trecut de Mihai Tudose, insa Dragnea l-a numit mai apoi la Curtea de Conturi.

„Ca sa intelegeti si mai bine anvergura intelectuala, morala si profesionala a PSD in epoca Pablito, iata o poza cu fostul sef ANAF, Bogdan Stan, omul de casa al lui Dragnea.

In cazul in care nu stiati ce face mafia din Cartel cand un om de-al ei e inlaturat de la sefia Fiscului pentru incompetenta dovedita, ce nu mai putea fi ascunsa, va zic eu: l-au pus vicepresedinte la ANAF (coordonator al inspectiei fiscale) iar acum l-au mutat consilier la Curtea de Conturi cu rang de ministru. Adica, sa pazeasca banul public! Sau, cine stie, sa-l ‘imprumute’ ca sa plateasca intrarea in vreun turneu de poker.

Cand ai gambling-ul in sange e clar ca esti competent sa fii mare sef in Romania”, scrie Diaconu pe Facebook.

Parlamentul a decis, pe 7 noiembrie, numirea lui Bogdan Nicolae Stan, fost presedinte al ANAF demis de Mihai Tudose, in functia de consilier de conturi, pentru un mandat de noua ani, la Curtea de Conturi, scrie aktual24.