„Sa-ti vaccinezi copilul cu vaccinuri pline de aluminiu (printre alte substante odioase continute in serurile din import) inseamna sa-i periclitezi sanatatea si sa-i pui in pericol viata – o spun cercetatori stiintifici si medici curajosi de peste tot! Si o mai arata si realitatea! Ba o recunoaste si proiectul de lege a vaccinarii cu japca, atunci cind admite ca vaccinurile pot duce la invaliditati…

Pe cale de consecinta, sa ceri public ca o populatie intreaga (a noastra, in speta) sa se supuna obligatoriu (!!!) riscului de vatamare corporala, mentala sau riscului de a-si pierde viata se incadreaza la infractiunea de genocid”, scrie Olivia Steer pe Facebook unde distribuie un articol despre vaccinurile pe baza de aluminiu.

Metalele grele ingerate din alimente au in fata trei bariere, cea digestiva (nu tot ce inghiti se absoarbe in sange din intestine, in cazul Aluminiului rata de absorbtie digestiva este de 0.3%), bariera hepatica (nu tot ce se absoarbe in sange din intestine trece de ficat) si bariera renala (nu tot ce trece de ficat, trece si de rinchi).

In cazul in care metalele grele sunt direct injectate, sunt suntate primele doua bariere si rezulta ca 100% din metal ajunge direct in sistem. Rinichii unui om sanatos fac fata filtrarii metalelor grele doar daca sunt cantitati mici (cum sunt cele inghitite tinand seama de rata de absorbtie digestiva de 0.3%), in cazul Aluminiului fiind admise 3-5 micrograme/kg corp/zi la o functie renala normala.

Daca sunt cantitati mai mari, rinichii nu fac fata si cantitatile trec aproape integral si ajung in organism masiv, in special in creier, unde fac ravagii neurologice, de la convulsii la autism. De aceea, in cazul Aluminiului injectat, rata de retinere in organism este la adulti 40%, iar la copii este de 75% !!! Daca sunt cantitati mari, sunt situatii si mai grave (pentru ca sunt acute) in care rinichii cedeaza total si irevesibil (cazul copiilor din Arges cu Sindrom Hemolitic Uremic care a fost evident post vaccinal).

O doza de Infanrix Hexa de exemplu are (cf. prospect) 0.5 miligrame de hidroxid de aluminiu si 0.32 miligrame de fosfat de aluminiu, totalizand 0.82 miligrame de compusi de aluminiu in doza de Infanrix, adica 820 de micrograme intr-o doza. Din aceste 820 de micrograme, 75% sunt retinute de organismul unui copil mic, adica 615 micrograme. La un calcul simplu, un copil la 2 luni, cu o greutate de 5kg, calculam nivelul de toxicitate de peste 120 micrograme/ kg corp/ zi (adica depasit nivelul maxim admis de 25-30 de ori!).

Aici am vorbit putin de modurile de absorbtie, de efectele neurologice si renale ale Aluminiului, dar cred ca cele mai grave sunt reactiile imunologice, declansarea poli alergiilor digestive cu urmarile lor dezastruase, inclusiv cerebrale si declansarea bolilor autoimune, pentru ca rolul Aluminiului in vaccinurile actuale este cel de adjuvant, declansator al reactiilor imunologice, reactii ce nu sunt deloc tinute sub control.

si de aceea nu as face copiilor mei astfel de vaccinuri ce contin Aluminiu.

in Conventia pentru prevenirea si reprimarea crimei de genocid (la care Romania este parte), se arata:
„ARTICOLUL II
in prezenta Conventie, genocidul se refera la oricare dintre actele de mai jos, comise cu intentia de a distruge, in totalitate sau numai in parte, un grup national, etnic, rasial sau religios, cum ar fi:
a) omorarea membrilor unui grup;
b) atingerea grava a integritatii fizice sau mentale a membrilor unui grup;
c) supunerea intentionata a grupului la conditii de existenta care antreneazadistrugerea fizica totala sau partiala;
d) masuri care vizeaza scaderea natalitatii in sensul grupului;
e) transferarea fortata a copiilor dintr-un grup intr-altul.
ARTICOLUL III
Vor fi pedepsite urmatoarele acte:
a) genocidul;
b) intelegerea in vederea comiterii genocidului;
c) incitarea directa şi publica la comiterea unui genocid;
d) tentativa de genocid;
e) complicitatea la genocid”

Si acum un mesaj special pentru priemier, ministrul sanatatii si toti aplaudacii penibili:

„ARTICOLUL IV
Persoanele care au comis genocid sau unul dintre actele enumerate la art. III vor fi pedepsite indiferent ca sunt conducatori, functionari sau particulari.”.

Doar incitind public (art. III, litera c), ca sa nu mai zic complotind in privat, prin proiectul de lege a vaccinarii cu japca (art. II, literele b,d,e), e suficient sa comiti infractiuni legate de genocid. Pedeapsa pentru genocid, prevazuta in Codul Penal Roman, este inchisoarea pe viata sau inchisoare intre 15 si 25 de ani si interzicerea unor drepturi!

Se aude Tudose?
Se aude Bodog?

Asa sa va ajute Dumnezeu!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.