„Proaspat & cald! Un nou studiu stiintific (iulie 2017): mercurul din vaccinuri provoaca autism! Ma intreb cum il vor mai contracara autoritatile si pe acesta? Vor spune ca nu e stiintific? Ca metodele de cercetare sint proaste? Ca publicatia medicala care-l gazduieste e conspirationista? Ca Olivia Steer…, scrie pe pagina de Facebook Olivia Steer care distribuie articolul care descrie studiul.

„Cit priveste mercurul, e bine de stiut: exista vaccinuri care au in compozitie Thimerosal, declarat in prospect, in doze ametitoare (vaccinul antigripal, de pilda). Dupa cum exista vaccinuri care au in compozitie Thimerosal, fara sa fie mentionat in lista de ingrediente, atunci cind gramajul nu depaseste limita impusa. Dar chiar si in cantitati infime (nanoparticule), Thimerosalul e periculos, spun specialistii!”.

De asemenea, cea mai cunoscuta luptatoare anti vaccin din Romania mai distribuie un articol in care se arata ca vaccinul hexavalent este „anchetat” in Italia, unde, ca si in Romania, tot mai multi parinti refuza sa isi vaccineze copiii. Procuratura din Torino a deschis oficial o ancheta privind vaccinurile comercializate in peninsula.

Conform presei italiene, decizia magistratilor vine in urma unei plangeri trimise de catre Codacons, o organizatie care reuneste asociatiile pentru apararea mediului inconjurator si a consumatorilor, in care se cere sa se spuna cu exactitate care sunt efectele combinarii a sase vaccinuri pentru sanatatea omului.

Cei de la Codacons au adus in atentia magistratilor testele de laborator realizate de doi specialisti in nanotehnologie, Antonietta Gatti si Stefano Montanari, pe 44 de vaccinuri, iar procurorul torinez Vincenzo Pacileo se va ocupa de acest dosar.

Studiul celor doi specialisti, publicat anul acesta, in ianuarie, in revista „International Journal of Vccines and Vaccination” arata ca in urma analizarii vaccinurilor haxavalante produse de compania Glaxo, si care in Italia sunt obligatorii, „s-a constat o contaminare cu micro si nanoparticule”.

Ce a gasit Montanari la microscop dupa ce a analizat 20 de tipuri de vaccinuri? „in interiorul produsului am identificat, in toate cele 20 de cazuri, particule foarte mici de aliaje metalice, care nu sunt compatibile cu corpul uman si nu sunt degradabile. Nanoparticule care nu au legatura cu ingineria, si care sugereaza ca au fost puse intentionat”, declara Stefano Montanari, cunoscut in Italia pentru studiile sale asupra vaccinurilor. Prin urmare, ramane de stabilit, asa cum spune expertul, responsabilitatea companiilor farmaceutice.„Companiile farmaceutice au pacatuit, hai sa spunem din neglijenta, pentru ca nu au facut nimic pentru a preveni ca aceste particule sa ajunga in vaccinuri”, considera Montanari.

si, mai spune, el, orice persoana care are ceva notiuni de nanopatologie stie ca a injecta pulberi anorganice, non-biodegradabile si non biocompatibile poate constitui factorul declansator pentru o serie de boli: anumite forme de cancer sau boli neurologice. in concluzie, administrarea acestor vaccinuri care contin „corpuri straine” poate fi considerata cel putin criticabila.

„Scopul nostru – afirma Carlo Rienzi, presedintele Codacons – nu este de a submina in vreun fel credibilitatea vaccinului sau de a contesta importanta vaccinarii. Dar pretindem o maxima transparenta si adevarul total in ceea ce priveste combinarea mai multor vaccinuri, precum si consecintele pe care le are asupra sanatatii oamenilor, dar si interesele economice care stau in spatele vaccinului hexavalent”.

Rienzi vrea, de asemenea, ca procuratura sa stabileasca misterul disparitiei vaccinului antidifteric din Italia, in 2014, dar care poate fi disponibil numai atunci cand este combinat cu alte vaccinuri, ca si vaccinul hexavalent. in plus, procuratura din Torino urmeaza sa faca lumina asupra povestii raportului confidential al celor de la „Glaxo”, care, dintr-o eroare, a ajuns online. Documentul cu pricina contine o lista cu multe efecte adverse ale vaccinului hexavalent, care insa nu au fost niciodata prezentate autoritatilor sanitare din Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.