Acasă Utile Jobs Mai multe targuri de LOCURI DE MUNCA in domeniul medical vor fi...

Mai multe targuri de LOCURI DE MUNCA in domeniul medical vor fi organizate in Bucuresti si in alte sapte judete

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Locuri de munca in domeniul medical in tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia si Danemarca vor fi prezentate in perioada 29 septembrie-10 octombrie in Bucuresti si in alte sapte judete.

Pe langa oferta de locuri de munca, participantilor le sunt pregatite si seminarii gratuite, inregistrare de Video CV-uri si postarea lor pe cea mai mare platforma de locuri de munca din domeniul medical, dar si consultanta directa de la recrutori.

Cea de-a 12-a editie a MedPharm Careers, cel mai mare targ de locuri de munca din Europa in domeniul medical si farmaceutic, aduce pentru medicii si asistentii medicali romani locuri de munca in Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca si in alte tari.

Targul de locuri de munca va fi organizat in Bucuresti si in orasele Sibiu, Brasov, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare si Timisoara.

In cadrul targului de toamna, vor fi organizate si seminarii de limbi straine pentru cunoasterea terminologiei medicale si pentru sfaturi practice pentru adaptarea la munca in strainatate.

In cadrul targului va fi prezent un stand unde echipa MedPharm Careers va pune la dispozitie aparatura necesara pentru inregistrarea CV-urilor video, care vor fi incarcate pe cea mai mare platforma de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

Targurile de locuri de munca vor fi organizate in: Bucuresti, la Ramada Majestic Hotel (29 septembrie), Brasov, la Hotel Ambient (30 septembrie), Sibiu, Hotel Ramada (1 octombrie), Targu Mures, la grand Hotel (2 octombrie), Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome (2 octombrie), Oradea, la Hotel Ramada (3 octombrie), Baia Mare, la Hotel Mara (9 octombrie) si Timisoara, la Hotel Timisoara (10 octombrie).

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos