Obiectul misterios complet intunecat care se apropie de Pamant da fiori oamenilor de stiinta! – Cap Limpede

Obiectul misterios complet intunecat care se apropie de Pamant da fiori oamenilor de stiinta!

Un obiect misterios, extrem de intunecat se indreapta spre Terra. Oamenii de stiinta ne informeaza ca abia luna viitoare, obiectul in cauza, va deveni mai vizibil si atunci va putea fi studiat.

Specialistii care au descoperit obiectul misterios sustin ca acesta este unul neobisnuit si ca niciodata pana in prezent nu a mai fost detectat sau studiat un asemenea corp ceresc.

Corpul este foarte intunecat si din aceasta cauza, momentan, este imposibil ca sa fie studiat. Cu toate acestea, nu avem niciun motiv de panica, pentru ca obiectul va trece la o distanta considerabila de planeta noastra si nu exista niciun risc de impact.

Click pe aceeasi tema:  Anuntul celui mai inteligent om provoaca fiori! Avem tehnologia de a distruge planeta, dar nu si pe cea care ne-ar putea salva de la pieire!

Interesant este faptul ca un asemenea obiect bizar nu a mai fost niciodata detectat si acesta este motivul principal pentru care constituie o noutate in randul specialistilor.

A fost numit 2016 WF9 si a fost detectat cu ajutorul programului NEOWISE, in data de 27 noiembrie, 2016.

Cu toate acestea, specialistii programului sustin ca este vorba despre un asteroid, cu un comportament ciudat. Problema este ca este extrem de intunecat, ca si cum lumina nu este lasata sa-l lumineze deloc.

Click pe aceeasi tema:  Gemenele care au uimit lumea! Vorbesc intr-o limba necunoscuta pe Terra de la 17 luni! Video

Sursa: Efemeride

spre