Acasă World Obiectul misterios complet intunecat care se apropie de Pamant da fiori oamenilor...

Obiectul misterios complet intunecat care se apropie de Pamant da fiori oamenilor de stiinta!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un obiect misterios, extrem de intunecat se indreapta spre Terra. Oamenii de stiinta ne informeaza ca abia luna viitoare, obiectul in cauza, va deveni mai vizibil si atunci va putea fi studiat.

Specialistii care au descoperit obiectul misterios sustin ca acesta este unul neobisnuit si ca niciodata pana in prezent nu a mai fost detectat sau studiat un asemenea corp ceresc.

Corpul este foarte intunecat si din aceasta cauza, momentan, este imposibil ca sa fie studiat. Cu toate acestea, nu avem niciun motiv de panica, pentru ca obiectul va trece la o distanta considerabila de planeta noastra si nu exista niciun risc de impact.

Interesant este faptul ca un asemenea obiect bizar nu a mai fost niciodata detectat si acesta este motivul principal pentru care constituie o noutate in randul specialistilor.

A fost numit 2016 WF9 si a fost detectat cu ajutorul programului NEOWISE, in data de 27 noiembrie, 2016.

Cu toate acestea, specialistii programului sustin ca este vorba despre un asteroid, cu un comportament ciudat. Problema este ca este extrem de intunecat, ca si cum lumina nu este lasata sa-l lumineze deloc.

Sursa: Efemeride

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentStresul, emotiile puternice, examenele, supararile… Cand devin periculoase intepaturile in zona inimii?
Articolul următorRegulile de aur ale pedagogului Maria Montessori pentru cresterea copilului tau!