Acasă Utile Obiectele din casa care atrag ghinionul si saracia! Scapa de ele!

Obiectele din casa care atrag ghinionul si saracia! Scapa de ele!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nu stim cat de superstitios esti sau daca crezi in energie negativa si pozitiva, insa in caz ca in casa ta nu prea merge totul bine, n-ar fi rau sa te pui pe ganduri. Mai multi specialisti in Feng Shui si in bioenergetica au realizat un top cu obiectele care atrag cel mai mult in casa ghinionul si saracia.

Asadar, arunca imediat din casa urmatoarele lucruri:

1. Cioburile

Orice obiect stricat iti poate strica viata. Desi pare de necrezut, se spune ca aceste obiecte sunt ca un burete pentru energia negativa, dar totodata si ca un propagator al acesteia. Iata de ce daca ai observat ca certurile s-au cam indesit ori nu prea iti merge bine si sub alte aspecte, verifica daca nu ai nimic stricat prin casa si arunca aceste lucruri fara a a mai sta pe ganduri.

2. Mobilierul cu varfuri ascutite

Varfurile ascutite din casa trebuie neaparat echilibrate cu ceva mai gingas: o floare vie, perne, plapume moi sau ar fi bine sa fie pozitionate in asa fel incat aceste colturi sa nu reprezinte impedimente. Daca te impiedici zilnic de un picior de pat sau daca te lovesti de vreun varf ascutit al unui dulap, fa tot posibilul sa le repozitionezi sau sa scapi de ele.

3. Ceas nefunctional

Daca un ceas care nu mai merge sta in casa ta, sa stii ca nu este spre bine. Unii specialisti spun ca ele atrag nenorocul si chiar moartea.

4. Plante cu spini sau candelabre spinoase

Chiar si cactusii care par inofensivi, nu se recomanda sa fie tinuti in casa. Unicii care au dreptul de a se gasi in incepere sunt trandafirii vii. Tot aici este de mentionat ca nu e bine sa tinem in locuinta plante ofilite. Daca vezi ca nu are sanse de a-si reveni, arunca planta fara mila, fiindca si ea atrage energie negativa.

5. Oglinzi in exces

Desi tendintele in design dicteaza folosirea oglinzilor datorita faptului ca maresc vizual spatiul, dar si pentru ca au un efect estetic spectaculos, reprezentantii Feng Shui-ului sunt de alta parere. Din cele mai vechi timpuri se stie ca in oglinzi se ascund sufletele moarte, nu degeaba atunci cand exista un decedat in casa ele se acopera cu ceva. Prin urmare, limiteaza-te la un numar strict necesar de oglinzi.

Sursa: eustiu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos