O inregistrare publicata de cotidianul britanic Daily Mail prezinta momentul in care un obiect neidentificat apare in zbor deasupra unui avion al companiei Virgin Atlantic, la scurt timp dupa decolarea aeronavei.

Imaginile au fost surprinse pe data de 7 iulie, cand aeronava a decolat de pe aeroportul JFK, din New York, potrivit Daily Mail.

„Nu arata nicidecum ca o insecta sau ca si cum ar fi un alt avion, aflat pe fundal. Nu am niciun motiv sa cred ca e un trucaj, chiar pare sa fie vorba de un obiect zburator neidentificat. L-am aratat prietenilor mei pentru a obtine si alte pareri si nu am reusit sa gasim o explicatie pertinenta, asa ca am decis sa-l publicam si online”, afirma Rick, un expert al LookNowTV, citat de Daily Mail.

Expertul in obiecte zburatoare neidentificate Russ Kellett nu e, insa, convins de veridicitatea inregistrarii.

„Ar putea fi orice. Niciun obiect nu s-ar putea aproapia, in mod normal, atat de mult de un avion. Nu pare sa fie o pasare sau ceva asemanator, dar, privit din alt unghi, ar putea fi orice. Poti crede in OZN-uri si, in acelasi timp, sa fii logic in privinta imaginilor”, a concluzionat Kellett.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.