Acasă World Obiect zburator neidentificat, surprins deasupra unui avion la scurt timp dupa decolare...

Obiect zburator neidentificat, surprins deasupra unui avion la scurt timp dupa decolare Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O inregistrare publicata de cotidianul britanic Daily Mail prezinta momentul in care un obiect neidentificat apare in zbor deasupra unui avion al companiei Virgin Atlantic, la scurt timp dupa decolarea aeronavei.

Imaginile au fost surprinse pe data de 7 iulie, cand aeronava a decolat de pe aeroportul JFK, din New York, potrivit Daily Mail.

„Nu arata nicidecum ca o insecta sau ca si cum ar fi un alt avion, aflat pe fundal. Nu am niciun motiv sa cred ca e un trucaj, chiar pare sa fie vorba de un obiect zburator neidentificat. L-am aratat prietenilor mei pentru a obtine si alte pareri si nu am reusit sa gasim o explicatie pertinenta, asa ca am decis sa-l publicam si online”, afirma Rick, un expert al LookNowTV, citat de Daily Mail.

Expertul in obiecte zburatoare neidentificate Russ Kellett nu e, insa, convins de veridicitatea inregistrarii.

„Ar putea fi orice. Niciun obiect nu s-ar putea aproapia, in mod normal, atat de mult de un avion. Nu pare sa fie o pasare sau ceva asemanator, dar, privit din alt unghi, ar putea fi orice. Poti crede in OZN-uri si, in acelasi timp, sa fii logic in privinta imaginilor”, a concluzionat Kellett.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRATB cere majorarea tarifelor pentru a scapa de datorii. Pensionarii nu vor mai avea gratuitate
Articolul următorCutremurator! Scrisoarea unui condamnat la moarte: „Am fost anuntat de sapte ori ca voi fi spanzurat”