Acasă Life Monden Oana Lis divorteaza de Viorel Lis

Oana Lis divorteaza de Viorel Lis

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Oana Lis a depus, vineri, la Judecatoria sectorului 2 Bucuresti, o actiune in care cere divortul de Viorel Lis, a declarat avocatul acesteia, Bogdan Barbuceanu.

Avocatul Bogdan Barbuceanu a precizat ca in actiunea depusa in instanta este mentionata „culpa exclusiva a paratului (Viorel Lis, n.r.)”, iar primul termen in procesul de divort a fost fixat pentru 30 aprilie 2013.

„Probabil ca vom face o cerere de preschimbare. Acesta a fost termenul pe care l-a dat calculatorul. Noi vom incerca sa aducem prima infatisare mai aproape, dar pe rolul instantei sectorului 2 sunt multe cazuri, asa ca nu stiu daca vom reusi”, a mai spus avocatul.

„Doamna Lis isi acuza sotul de relatii extraconjugale, iar, daca judecatorul va decide ca vina ii apartine exclusiv lui Viorel Lis, ea intentioneaza sa il oblige pe fostul sot la plata unor despagubiri, pe baza Codului Civil aflat acum in vigoare. Articolul 388 din Codul Civil prevede ca sotul reclamat sa ceara de la sotul vinovat despagubiri. Asta numai daca se desface casatoria din culpa exclusiva a paratului. Am specificat, dar nu am stabilit inca un cuantum, dar despagubirile vor fi, cu siguranta, banesti”, a mai spus Bogdan Barbuceanu.

De asemenea, Oana Lis doreste ca, dupa pronuntarea divortului, sa revina la numele anterior casatoriei, respectiv Oana Ungureanu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos