O tanara parasutista a cazut pe un bloc din Craiova! Vezi VIDEO | Cap Limpede

O tanara parasutista a cazut pe un bloc din Craiova! Vezi VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O tanara de 21 de ani a cazut, cu parasuta pe un bloc din Craiova, la primul zbor, fiind transportata la spital.

Tanara a suferit un traumatism cranio-cerebral si multiple fracturi, astfel ca a ramas internata la Spitalul Judetean de Urgenta.

„Potrivit primelor evaluari medicale, tanara, care este din comuna doljeana Amarasti, a suferit un traumatism cranio-cerebral acut minor, are probabil fractura de mandibula, fractura de humerus, fractura de antebrat si membru superior stang, dar este in stare stabila”, a declarat Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Craiova.

Tanara efectua un zbor de antrenament, impreuna cu alti zece parasutisti, pe Aerodromul „Balta Verde” de langa Craiova, iar din cauza vantului aceasta a pierdut directia si a cazut intre blocuri.

„Tanara era in timpul unui proces de instructie. Ceilalti elevi parasutisti au aterizat pe aerodrom, ea nu s-a orientat, din pacate, si s-a lovit de un bloc. Asteptam invesigatiile medicale pentru a vedea cat este de accidentata”, declara Cristian Zmarandache, comandantul Aeroclubului Teritorial Craiova.

Si Politia a declansat o ancheta in acest caz, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul, a declarat Amelia Caprarin, purtatorul de cuvant al Politiei Dolj.

Loading...

 

O tanara parasutista a cazut pe un bloc din Craiova! Vezi VIDEO was last modified: august 28th, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close