Acasă Stirile zilei Justitia O romanca a dat in judecata primaria din cauza drumurilor impracticabile! Vezi...

O romanca a dat in judecata primaria din cauza drumurilor impracticabile! Vezi cati bani trebuie sa-i dea Dragnea in fiecare zi

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Simona Niculescu a locuit mai bine de 30 de ani in Franta. S-a intors acasa, in satul Baiculesti – Arges, unde a construit o casa, insa nu s-a gandit insa ca drumul de acces ii va putea pune probleme.

„Cand am ramas sinistrata, anul trecut, in decembrie, seful ISU Baiculesti, in gluma, mi-a zis sa dau clima in judecata, sa ma mut in California sau sa-mi iau un 4×4”, povesteste Simona Niculescu, conform Digi24.

Femeia a urmat sfatul si a apelat la instanta, unde a avut castig de cauza. Judecatoria Curtea de Arges a decis ca Primaria trebuie sa asfalteze drumul, dar si sa-i plateasca femeii 80 de euro pe zi, pentru inchirierea unei masini de teren. Vehiculul ar trebui sa o ajute pe femeie sa parcurga cei doi kilometri de la soseaua asfaltata si pana la casa ei.

„Cum sa ii dau eu acelei doamne 80 de euro pe zi sau chiar un euro, cand eu am familii cu grad mare de saracie, cu cinci sau sase copii, care nu primesc niciun leu de la stat”, spune primarul comunei Baiculesti, Nicolae Dragnea.

Decizia judecatorilor privind plata celor 80 de euro pe zi, pentru inchirierea unei masini de teren, poate fi atacata cu apel. In schimb, hotararea prin care Primaria e obligata sa asfalteze drumul a ramas definitiva. Pentru ca edilul nu a pus-o in aplicare, institutia ar trebui sa plateasca penalizari in valoare de 100 de lei pe zi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos