Atentie! Ce boli mortale provoaca apa de la robinet

Raw Life and Style

De cele mai multe ori cuvantul cancer este asociat in mentalul colectiv din Romania cu moartea. Specialistii sustin ca renuntarea la apa cu clor (de la robinet) si o alimentatie sanatoasa ar putea putea preveni o treime din cazurile de cancer depistate in Romania.

Apa de la robinet contine de cele mai multe ori mai mult clor decat poate suporta organismul. Apa pe care o bem, nu trebuie sa contina mai mult de 4 mg de clor/litru.

In Romania, cantitatea de clor din apa este mai mare decat cea normala, iar acest lucru favorizeaza aparitia cancerului de rect, scrie observator.tv.

Click pe aceeasi tema:  Programul de guvernare al PSD are in plan exterminarea a peste un milion de romani bolnavi! Medicamentele pentru cancer nu se mai vand in Romania!

Conform unui studiu realizat in SUA, s-a dovedit faptul ca riscul de a face diferite forme de cancer este cu 93% mai mare in cazul persoanelor care beau apa care a fost purificata cu clor.

O alta asociere atribuita utilizarii clorului este cancerul la san, fiind o legatura directa intre clorinele si derivatele de clor si cancerul de san.

Cancerul de vezica urinara reprezinta un alt risc major pe care il implica folosirea clorului pentru tratarea apei de baut.

Click pe aceeasi tema:  Medicii i-au dat 18 luni de trait, dar el s-a vindecat de cancer cu un remediu miraculos!

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre