Acasă Stirile zilei O mama a intrat in stare de SOC! Motivul? A fost sunata...

O mama a intrat in stare de SOC! Motivul? A fost sunata de fiul ei dupa ce, in urma cu o luna, acesta MURISE

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O mama a intrat in stare de soc dupa ce a primit un telefon de la fiul ei, pe care il ingropase cu o luna in urma, potrivit Daily Mail.

Se credea ca Gilsimar de Souza, in varsta de 35 de ani, a murit pe 17 octombrie, cand fusese calcat de un camion.

Gilsimar de Souza a fost inmormantat intr-un cimitir din orasul Uberaba, Brazilia, dupa ce mama si matusa i-au identificat cadavrul. Numai ca Gilsimar de Souza nu era persoana decedata, el fiind intr-un centru de reabilitare din municipiul Uberlandia, la aproximativ 120 de kilometri.

Si, in aceasta saptamana, barbatul si-a sunat mama sa ii spuna ce face. Mama lui, Luzia de Matos, a spus ca stia ca fiul ei merge la clinica, din nefericire accidentul avand loc in aceeasi zi si pe acelasi drum pe care Gilsimar de Souza a mers spre centrul de reabilitare.

„Nu am avut niciun dubiu ca nu este fiul meu persoana care murise. Il vazusem cu doua zile in urma si stiam ca e el. Mi-a spus ca merge la clinica, iar accidentul a avut loc pe acelasi drum, in aceeasi zi. Cand mi-am dat seama ca e el am intrat in stare de soc, am cazut si nu m-am mai putut misca”, a spus Luzia de Matos.

Gilsimar de Souza a marturisit ca a vrut sa-i dea mamei lui vesti bune si sa-i spuna ca se simte bine.

„Habar n-aveam ca fusesem ingropat cu o luna in urma. Aveam chiar si piatra de mormant. Nu a crezut ca sunt eu. A trebuit sa-i spun niste lucruri din trecut ca sa o fac sa creada ca sunt intr-adevar eu. Apoi, telefonul a murit”, a spus Gilsimar de Souza.

Luzia de Matos a spus ca vrea sa organizeze o petrecere pentru a sarbatori ca fiul ei este in viata.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos