Acasă Stirile zilei O legenda a fotbalului romanesc s-a sinucis! Castigatorul Ligii Campionilor din 1986...

O legenda a fotbalului romanesc s-a sinucis! Castigatorul Ligii Campionilor din 1986 a lasat in urma sa un bilet de adio

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Lucian Balan, fost jucator al Stelei si castigator al Ligii Campionilor in 1986, s-a sinucis azi, la 56 de ani.

Lucian Balan a murit dupa o intoxicatie voluntara cu medicamente si a lasat un bilet de adio, in garsoniera lui din Baia Mare. Se pare ca fiul fostului jucator a fost cel care a chemat ambulanta, dar acesta a a fost declarat mort la 18:15, scrie GSP.

Nascut in 1959, mijlocasul a jucat aproximativ 100 de meciuri in tricoul Stelei si a cucerit 9 trofee cu formatia ros-albastra.

„A fost colegul meu de camera. Jocurile de noroc erau viciul lui si lumea i-a intors spatele. Multi au incercat sa il ajute, precum Marcel Puscas si Victor Piturca, dar nu a fost suficient.

El statea cu mama lui si nu mai avea casa. Merita ca cineva sa ii dea o garsoniera in Bucuresti si ceva de munca”, a declarat Helmuth Duckadam la DigiSport.

21 de meciuri in cupele europene, din care 19 pentru Steaua. A câştigat CCE in 1986, Supercupa Europei in 1987, iar in 1988-1989 a evoluat patru meciuri in drumul Stelei pana in finala CCE.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos